Siivutute piltidega heategevust teinud kaunitar sai karmi süüdistuse (1)

Elu24
Copy
Kaylen Ward
Kaylen Ward Foto: Instagram

Austraalia maastikupõlengute ajal heategevuseks üle miljoni dollari kogunud ameeriklannat Kaylen Wardi süüdistatakse seksikaubitsemises.

20-aastane Ward sattus meedia huviorbiiti, kui hakkas jaanuari alguses Austraalia põlengute vastu võitlemiseks annetusi koguma. Tähelepanu pälvis huvitav viis, kuidas Ward annetama motiveeris: kõik, kes andsid heategevuseks vähemalt 10 dollarit, said vastu neiu alastipildi.

Sellise meetodiga kogus Ward enda sõnul kokku enam kui miljoni USA dollari jagu annetusi. Hiljem kordas ameeriklanna aktsiooni, et aidata Puerto Rico maavärinate ohvreid, tol korral aga vähesema eduga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kaylen (@nakedphilanthropist) on

Nüüd on noor ameeriklanna võetud pihtide vahele, kuna pani ühismeediasse üles kuulutuse, mille taga peitus paljude arust seksikaubitsemise plaan, vahendas ajakiri Paper. Ward, keda tuntakse netis nime all Naked Philanthropist ehk paljas filantroop, otsis Twitteri kaudu noori tüdrukuid, kes tahaksid seksiäriga alustada.

«Te hakkate elama häärberis umbes 15–20 teise tüdrukuga ning teid treenitakse OnlyFansis ja sotsiaalmeedias edukas olema,» säutsus Ward. OnlyFans on täiskasvanutele mõeldud ühismeedia platvorm, kuhu saavad modellid alastipilte ja seksivideoid üles laadida ning teised neid raha eest vaadata.

«Me filmime ka tele ja Youtube'i jaoks,» lisas Ward. Praeguseks on neiu selleteemalised säutsud kustutanud, kuna sai Twitteris laialdaselt nahutada.

«See on väga kahtlane,» kirjutas üks. «Ma loodan, et FBI või keegi teine hoiab asjal silma peal, kuna see võib vabalt olla inimkaubanduse kattevari,» lisas teine. «Ärge langege sellise jama ohvriks. Lõpetame palja filantroobi toetamise, ta töötab nüüd ilmselt inimkaubitsejate heaks,» säutsus kolmas.

Ward lükkas süüdistused aga ümber ja väitis, et temast saadi valesti aru, kuna ta rääkis oma ideest liiga vara ega avaldanud kogu infot. «Ma üritan tegelikult alustada legitiimset äri. Seal hakkavad olema lepingud ja päris töötajad. Kõik tüdrukud oleksid töötajad ja saaksid raha,» selgitas Ward.

Kõla poolest sarnaneb noore ameeriklanna idee Tallinnas Pirita-Kosel tegutseva Rasputini peohäärberiga, kus kamp välismaa erootikamodelle ööpäevaringselt veebikaamerate vahendusel pornosõpru lõbustavad. Möödunud sügisel kaebasid tüdrukud, et tegemist on pettusega: palka ei saa, maja laguneb ning häärberist lahkuda ei lubata. Loe selle kohta pikemalt siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles