Beckhamite 21-aastasel võsukesel on seljataga juba 11 armuafääri

Elu24
Copy
1-aastame Brooklyn Beckham koos oma ema Victoria BEckhamiga.
1-aastame Brooklyn Beckham koos oma ema Victoria BEckhamiga. Foto: Phil Noble/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Jalgpalluri David Beckhami (44) ja moedisaineri Victoria Beckhami (45) vanim poeg Brooklyn tähistab täna oma 21. sünnipäeva. Oma kuulsate vanemate rambivalguses üleskasvanud Brooklynist on aga sirgunud tõeline hurmur, kellel on seljataga juba 11 armuafääri. 

David ja Victoria Beckham kohtusid heategevuslikul jalgpallimatšil 1997. aastal. Aasta hiljem paar kihlus ning nad abiellusid 1999. aasta juulis, vahendab Harper Bazaar

Kuid enne nende pulma, 4. märtsil, sündis paarile poeg, Brooklyn. Möödunud aastal jagas Victoria oma 20. pulma-aastapäeva puhul ka fotot imelisest päevast, millest Brooklyn muidugi osa võttis. 

Pildil on näha, et Brooklyn võttis päeva rahulikult ja magas isa süles. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love you ??✨Kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

David sai 1999. aastal loa jalgpalli meeskonna treeningutelt puududa, kuna Brooklynil oli imikuna maoinfektsioon. Samal ajal tegi Manchester Unitedi mänedžer Alex Ferguson Davidile ligi 60 000 eurose trahvi haige lapsega koju jäämise eest. Ferguson ütles põhjenduseks, et Victoriat märgati samal õhtul Londoni moenädalal ning tema oleks pidanud Davidi asemel Brooklyiniga koju jääma. Sellest sai alguse Davidi ja Fergusoni pikaajaline tüli. 

1-aastane Brooklyn koos ema Victoria Beckhamiga 2000. aastal isale jalgpallimatšil kaasa elamas. Brooklynil on seljas isa meeskonna, Manchester Unitedi särk.
1-aastane Brooklyn koos ema Victoria Beckhamiga 2000. aastal isale jalgpallimatšil kaasa elamas. Brooklynil on seljas isa meeskonna, Manchester Unitedi särk. Foto: Phil Noble/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

90ndate lõpus kujunes Beckhamitest kõige tuntum kuulsuste paar, kes jäid alatihti kaamerate ette. Seda nii ametlikel üritustel kui ka avalikkuses. Nõnda on ka Brooklyn juba lapsest saati kaamerate pilgu all üleskasvanud. Ka Brooklynil endal on viimaste aastate jooksul tekkinud huvi fotomaailma vastu ning käis eelmisel aastal kuulsa fotograafi Rankini juures praktikal, vahendab Insider.

Victoria, Brooklyn ja David Beckham 2001. aastal. Hetkel on perekond veel kolmeliikmeline, kuid peagi, 2001. aasta septembris, sünnib perre teine poeg, Romeo. 
Victoria, Brooklyn ja David Beckham 2001. aastal. Hetkel on perekond veel kolmeliikmeline, kuid peagi, 2001. aasta septembris, sünnib perre teine poeg, Romeo. Foto: David Jones/PA/Scanpix

Aastaid levis meedias kuulujutt, et Brooklyn sai oma nime New Yorgi linnaosa järgi, sest Victoria jäi väidetavalt rasedaks just seal. Kuid kui Brooklyn oli 8-aastane avaldas Victoria oma raamatus «Learning to fly», et sai poja nimele Brooklyni linnaosast inspiratsiooni hoopis teisel põhjusel, vahendab People.

«Mulle oli alati meeldinud nimi Brooke ja siis mõtlesime äkki Brooklyni peale. Mulle meeldis see kohana alati — see on väga multikultuurne. Ja alles pärast mõistsin, kui sobiv see oli, kuna sain just New Yorgis olles teada, et olen rase ja kuhu David pärast maailmameistrivõistlusi tuli,» kirjutas Victoria oma vanima poja nime kohta.

Victoria Beckhami kaaslane 2003. aastal toimunud pulmapeol oli ei keegi muu kui poeg Brooklyn. Brooklyn ja Beckhamite teised lapsed on lapsest saati käinud vanematega erinevatel üritustel ning kõik lapsed on sageli vanematega koos ka punasel vaibal.
Victoria Beckhami kaaslane 2003. aastal toimunud pulmapeol oli ei keegi muu kui poeg Brooklyn. Brooklyn ja Beckhamite teised lapsed on lapsest saati käinud vanematega erinevatel üritustel ning kõik lapsed on sageli vanematega koos ka punasel vaibal. Foto: Martin Rickett/PA/Scanpix

Brooklyni üsna avalik sünd ja tema perekonda saatev meedia tähelepanu on suure tõenäosusega muutnud noormehe nime üha populaarsemaks. Viimase kahe aastakümne jooksul tõusis Brooklyni nimi USA edetabelis 912 kohalt 30 parema hulka, vahendab New York Post. 2013. aastal pandi enam kui 6600 USAs sündinud tüdrukule nimeks just Brooklyn. 

Brooklyn Beckham 2010. aastal Wimbeldoni tennisematšil. Brooklynil on nüüdseks juba kaks venda, 2005. aastal sündis pere noorim poeg Cruz. Aasta hiljem, 2011. aasta juulis, saab Brooklyn endale ka noorema õe, Harperi.
Brooklyn Beckham 2010. aastal Wimbeldoni tennisematšil. Brooklynil on nüüdseks juba kaks venda, 2005. aastal sündis pere noorim poeg Cruz. Aasta hiljem, 2011. aasta juulis, saab Brooklyn endale ka noorema õe, Harperi. Foto: Andrew Milligan/PA/Scanpix

2007. aastal kolisid Beckhamid USAsse, kus David jätkas oma jalgpallikarjääri Los Angelese meeskonnas. Perekonna kolimisest Californiasse tehti lausa dokumentaalfilm pealkirjaga «Victoria Beckham: Ameerikasse kolimine» (2007). 

See ei olnud esimene Beckhamite dokumentaalfilm, nende elust tehti dokumentaalfilmid ka 2002. ja 2003. aastal. Tõsielul põhinevatele filmidele lisaks on Brooklyn andnud oma hääle Argentiina animatsioonile «Metegol» (2013). 

Brooklynit saab näha ka 2015. aastal bändile The Vamps tehtud muusikavideos «Wake up».

David Beckham mängis oma jalgpallikarjääri jooksul aastaid ka Los Angelese meeskonnas. Siin on Becham koos oma poegadega (vasakult paremale) Brooklyn, Cruz ja Romeo 2012. aastal MLS Cup finaalis, kus Davidi meeskond võitis. Brooklyn on pildil 13-aastane.
David Beckham mängis oma jalgpallikarjääri jooksul aastaid ka Los Angelese meeskonnas. Siin on Becham koos oma poegadega (vasakult paremale) Brooklyn, Cruz ja Romeo 2012. aastal MLS Cup finaalis, kus Davidi meeskond võitis. Brooklyn on pildil 13-aastane. Foto: PA Wire/PA/Scanpix
2015. aastal rääkis David Beckham piinliku loo James Cordeni jutusaates Brooklyni esimesest kohtingust. Nimelt oli 14-aastane Brooklyn isale rääkinud, et tahab ühte tüdrukut valentinipäeva puhul õhtusöögile viia. Loos selgus, et David istus Brooklyni esimese kohtingu ajal pojast viie laua kaugusel. Samal ajal oli Brooklyn publikus ning tundis loo pärast ka natuke piinlikust. Pildil on 14-aastame Brooklyn, 2013. aastal.
2015. aastal rääkis David Beckham piinliku loo James Cordeni jutusaates Brooklyni esimesest kohtingust. Nimelt oli 14-aastane Brooklyn isale rääkinud, et tahab ühte tüdrukut valentinipäeva puhul õhtusöögile viia. Loos selgus, et David istus Brooklyni esimese kohtingu ajal pojast viie laua kaugusel. Samal ajal oli Brooklyn publikus ning tundis loo pärast ka natuke piinlikust. Pildil on 14-aastame Brooklyn, 2013. aastal. Foto: HUSSEIN ZAK/SIPA/Scanpix

Teismelisena, 2014. aastal, sattus Brooklyn esimest korda ka enda eraeluga meedia tähelepanu keskmesse. Nimelt arvati toona, et Brooklyn on suhtes USA näitleja Chloe Grace Moretziga (23), vahendab hearts.co.uk. 2015. aastal oli Brooklyn aga mõnda aega koos hoopis prantslanna Sonia Ben Ammariga (21).

Paar aastat pärast kuulujutte tulid Chloe Grace ja Brooklyn oma suhtega avalikkuse ette 2016. aastal. Nende suhe lõppes kõigest aasta hiljem.

Pärast seda oli Brooklyn natuke aega koos USA lauljatari Madison Beeriga (20). 2018. aastal oli Brooklyn kuni 2019. aasta lõpuni tormilises suhtes modelli Hana Crossiga (23). Elu24 kirjutas möödunud aastal, et noored läksid avalikult kaklema ja turvamehed pidid lausa sekkuma. Vanemad olid Brooklyni pärast mures.

Kõmumeedia on Brooklyniga seostanud veel teisigi modelle ja kaunitare. The Tab loetles neli kuud tagasi, et Beckhamite vanima pojaga on vägagi meeldivalt aega veetnud ka Playboy modell Lexi Wood (20), modell Lexy Panterra (30), laulja Abi Manzon (19), supermodelli Kate Mossi noorema õe Lottie (22), Phoebe Torrance (27) ja Kanada näitejanna Natalie Ganzhorn (17). 

Alates 2019. aasta oktoobrist on Brooklyn suhtes USA näitleja Nicola Peltziga (25). Hiljuti käis paar koos Pariisi moenädalal ning Brooklyn on Nicolat oma sotsiaalmeedias kutsunud «elu armastuseks».

Brooklyn Beckham ja kallim Nicola Peltz 25. veebruaris Pariisi moenädalal Saint Laurent moesõul. Kolm päeva tagasi postitas Brooklyn oma sotsiaalmeediasse foto koos Nicolaga ja andis neiule suure lubaduse: «Luban, et hoolitsen alati sinu eest ja armastan sind kogu südamest.»
Brooklyn Beckham ja kallim Nicola Peltz 25. veebruaris Pariisi moenädalal Saint Laurent moesõul. Kolm päeva tagasi postitas Brooklyn oma sotsiaalmeediasse foto koos Nicolaga ja andis neiule suure lubaduse: «Luban, et hoolitsen alati sinu eest ja armastan sind kogu südamest.» Foto: LAURENT VU/SIPA/Scanpix

Brooklyn tähistab täna oma 21. sünnipäeva, mille puhul on teda sotsiaalmeedias õnnitlenud ka uhked vanemad. Victoria postitas pildi päevast, mil Brooklyn sündis ja David poega kätel hoiab. Ta kirjutas oma Instagrami postituses järgmiselt: «21. aastat tagasi tuli täna maailma kõige ilusam hing ja muutis meie elu igaveseks. Tundlik, armas, lahke ja naljakas, sa oled meie kõik.»

Ka David jagas poja sünnipäeva puhul südamliku postitust, kuid veidi koomilisema pildiga. Ta kirjutas Instagrami postituse pealkirjas, et on uhke isa, kuna Brooklyn on kasvanud kõige ilusamaks inimeseks. «Oled lahke, kirglik ja hooliv ning isana tahad oma pojas just seda kõike näha. Meil on isa ja pojana olnud koos nii palju toredaid hetki [...] ja see oli alati minu unistus.»

Vanemad korraldavad Brooklynile laupäeval ka uhke sünnipäevapeo, mis läheb maksma umbes 115 000 eurot, vahendab standard.co.uk. Brooklyn on peost vaimustuses ja seda mitte ainult selle pärast, et sinna on kutsutud hulgaliselt kuulsusi.

Väidetavalt leiab Brooklyni peonimekirjast leiab sellised staarid nagu Emma Bunton, Niall Horan, Cara Delevingne, Guy ja Rocco Ritchie ning Elton John.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles