Beckhamite poeg läks modellist pruudiga riidu, turvamehed pidid sekkuma

Elu24
Copy
Hana Cross ja Brooklyn Beckham Cannes'i filmifestivali punasel vaibal.
Hana Cross ja Brooklyn Beckham Cannes'i filmifestivali punasel vaibal. Foto: SIPA/Scanpix

David ja Victoria Beckhami poeg, 20-aastane Brooklyn Beckham läks Cannes'i filmifestivalil modellist tüdruksõbraga tülli, mistõttu pidid turvamehed noored teineteisest lahutama.

The Suni teatel ründas Beckhami tüdruksõber Hana Cross oma peikat Prantsusmaal Cannes'is luksushotelli restoranis. Pole alust arvata, et rünnak oli füüsiline.

Pealtnägija sõnul olid mõlemad natuke joonud ja hakkasid teineteise pihta solvanguid loopima. Kui olukord hakkas käest ära minema, sekkusid turvamehed. Pealtnägija teatel noored karjusid ja nutsid.

Brooklyn ja Hana, kes on koos olnud pool aastat, vabandasid pärast teineteise ees ning veetsid öö siiski koos.

Siseallika teatel läksid noored mõneks päevaks Cannes'i, kuid hakkasid kohe nääklema. Modellil on raskusi oma peika raha ja kuulsusega toimetulemisega; Beckham on aga väga armukade ning teda ärritas teiste meeste tähelepanu, mida tema kaunis tüdruksõber festivalil sai.

​Juhtunust teavitati noore Beckhami vanemaid, kes on poja mürgise suhte pärast mures. Victoria ja David on palunud, et poeg laseks pruudil alla kirjutada saladuseshoidmise lepingule, mis kindlustaks, et modell pärast lahkuminekut peresaladusi ei paljastaks, aga noormees peab seda solvavaks.

Siseallika sõnul ärritab Beckhameid «häbistav peredraama», mida Brooklyni suhe modelliga on põhjustanud. Brooklyn kavatseb fotograafiks saada, kuid pole oma peolooma elustiili maha jätnud ja see paneb vanemad muretsema.

See pole esimene kord, kui Beckham ja Cross avalikult tülitsevad. Oli näha, et nad ei saanud läbi ka Coachella muusikafestivalil, ning sarnane mulje jäi ka paar päeva hiljem, kui kõmupiltnikud tabasid nad Beverly Hillsis restoranist lahkumas.

Aprilli lõpus jäid nad pildile, kui olid Brooklyni autos, mõlemad pisarais.

Brooklyn oli varem suhtes Hollywoodi näitleja Chloë Grace Moretziga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles