Lauljatar Elisa Kolk kommenteeris suhet endast 25 aastat vanema Indrek Rahumaaga

Elu24
Copy
Elisa Kolk.
Elisa Kolk. Foto: Instagram

Lauljatar Elisa Kolk (22) külastas «Õhtu!» stuudiot ning rääkis saatejuhtidele oma elust ja tegemistest. Sealhulgas kommenteeris Kolk lühidalt oma suhet ettevõtja ja miljonäri Indrek Rahumaaga (47). 

Kolk külastas Kanal 2 «Õhtu!» saadet, kus rääkis lähemalt oma tegemistest, karjäärist ja sellest, mida ta teeks juhul, kui ei oleks laulja. Kolk vestles lühidalt ka oma kohtumisest popstaari Jennifer Lopezega

Saatejuhi küsimusest, kellega Kolk hetkel suhtes on, põikles lauljatar natuke kõrvale. «Eraelust ma tavaliselt ei räägi, aga võin öelda, et olen väga õnnelik,» vastas Kolk lühidalt.

«Mul on väga hästi kõik,» lisas ta kiirelt.

Kuigi Kolk oma eraelust palju ei kõnele, jagas lauljatar täna oma Instagrami lugudes hetke koos Rahumaaga. Paar viibis pidulikul auhinnagalal, mille tarbeks oli Kolk endale selga tõmmanud sädeleva kleidi.

Lauljatar Elisa Kolk koos ettevõtjast kallima Indrek Rahumaaga.
Lauljatar Elisa Kolk koos ettevõtjast kallima Indrek Rahumaaga. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @elysa.official

Kolk pole oma Instagrami koos Rahumaaga ametlikku postitust teinud, kuid privaatse konto alt on ettevõtja lauljatari piltidele ohtralt reageerinud. Eriti aktiivselt sel suvel, kuid esmakordselt eelmise aasta augustis. 

Rahumaa oli 2018. aastal rikaste edetabelis 18,8 miljoniga 183. kohal. Miljonärist ettevõtja on varasemalt koos olnud modell Terje Manderiga, kellega mehel on ühine laps.

2009. aasta sügisel tuli aga ilmsiks, et Rahumaa on suhtes seltskonnatähe Heti Tulvega (38). Manderiga lahutati 2010. aastal.

Rahumaa kuus aastat kestnud suhe Tulvega purunes 2017. aastal. Paaril on kooselust ühine poeg. Rahumaa uueks kallimaks sai toona Tulve parim sõbranna Mirjam Väljaots (30). 

Kolk oli viimati suhtes produtsendi Vahur Valgmaaga (38). Lauljatar elab ja töötab hetkel Ameerikas, Los Angeleses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles