Risttolmlemine Eesti ärimeeste moodi ehk kuidas kõik samade naisteni jõuavad (11)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elu24 kollaž

Eesti ärimeeste ja nende ilusate naiste ringkond on alati sumisenud nagu mesitaru, mistõttu on «risttolmlemine» parajalt hea termin selle tralli kohta, mis nende eraelus toimub. Partnereid vahetatakse tihti ja kuna ringkond on enamjaolt sama, siis liigutaksegi ühe juurest järgmiseni, mõne väikese kõrvalepõikega.

Indrek Rahumaa ja Terje Mander

Indrek Rahumaa oli suhtes modelli Terje Manderiga, kellega on mehel ka üks ühine laps. Terje ja Indreku suhe tüüris lahku 2010. aastal, kui Rahumaa vahetas Manderi seltskonna Heti Tulve vastu. Vaatamata lahkuminekule said nii Rahumaa, Tulve kui ka Mander ja nende lapsed suurepäraselt läbi. Kärgpere mudelist käisid Tulve ja Mander isegi ETV «Ringvaates» rääkimas. 

Heti Tulve ja Terje Mander
Heti Tulve ja Terje Mander Foto: ERR

Heti Tulve ja Meelis Lao

Just skandaalse minevikuga ärimees Meelis Lao, kes liikus kunagi ringi turvameestega ja kuulikindlas autos, tõi tänase seltskonnakaunitari Heti Tulve pilti. Meelis Lao oli Heti Tulvega äärmiselt helde — väidetavalt kinkis mees südamedaamile juba teisel kohtumisel Gucci käekoti.

Indrek Rahumaa ja Heti Tulve

Endise modelli Heti Tulve (35) ja ettevõtja Indrek Rahumaa (44) suhe sai ilmsiks 2009. aasta sügisel, kui nad oma koosolemist enam ei varjanud.

«Eestimaa uhkus» 2014: seltskond Heti Tulve
«Eestimaa uhkus» 2014: seltskond Heti Tulve Foto: Erlen Štaub

Kui Hetil ja Indrekul sündis 2011. aasta aprillis poeg Samuel Philip, lülitas Heti end välja igasugusest tööelust. Heti ja Samuel saadavad Indrekut tema tööreisidel maailma eri paikadesse. Aeg-ajalt aga naudib Heti eksklusiivseid puhkuseid kuurortides ja suurlinnades ning vahel on ta endaga kaasa kutsunud oma parima sõbranna Mirjami, kellest sai pärast Heti ja Indreku seitse aastast kooselu, mehe uus naine!

Heti Tulve ja Mirjam Väljaots
Heti Tulve ja Mirjam Väljaots Foto: Instagram

Indrek Rahumaa ja Mirjam Väljaots

Indrek Rahumaa ja Mirjam Väljaotsa suhe tuli avalikuks 2017. aastal, kui ärimees läks lahku kauaaegsest kallimast Heti Tulvest. Mirjami abielu, mis sõlmiti 2014. aastal tema samuti ärimehest lapse isaga, oli selleks hetkeks ka purunenud. Kuuldavasti on pool aastat kestnud romanss leidnud lõpu ning Mirjam on suhtemerel edasi purjetanud. 

Mirjam Väljaots ja Indrek Rahumaa
Mirjam Väljaots ja Indrek Rahumaa Foto: Erakogu

Roberto De Silvestri ja Ulrica Steen

2016. aasta alguses kirjutas meedia, et Eestis tegutsev itaallasest kinnisvaraärimees ja pankur Roberto De Silvestri särab uue silmarõõmu kõrval, kes on ettevõtja Ivar Alti imekaunis tütar Ulrica Steen. 

Praegune kallim Ulrica Steen ja Roberto de Silvestri
Praegune kallim Ulrica Steen ja Roberto de Silvestri Foto: Maksim Toome

Uue aasta võtsid noored armunud vastu Šveitsi Alpides asuvas unistuse kuurordis Sankt Moritzis, peatudes seal ühes Euroopa luksuslikemas ja vanimas hotellis Badrutt's Palace. Tänaseks on Ulrica kuuldavasti Roberto juurest välja kolinud ning paari suhe on lõppenud. 

Ulrica Steen sõbrannadega
Ulrica Steen sõbrannadega Foto: Erakogu

Mirjam Väljaots ja Roberto De Silvestri

Elu24 allikate väitel on uueks kuumaks paariks Roberto De Silvestri ja Mirjam Väljaots. Täna nautivat paar teiseteise seltskonda St. Tropezis ja Tallinnas. Roberto läks hiljuti lahku oma silmarõõmust Ulricast ning Mirjam ärimees Indrek Rahumaast. 

Roberto De Silvestri ja Sandra Prits

7 aastat Babuljat. Roberto De Silvestri
7 aastat Babuljat. Roberto De Silvestri Foto: Babulja

2011. nähti Sandrat lõbutsemas unistuste printsi Roberto de Silvestri seltskonnas. Toona küll blondiinitar suhet Silvestriga eitas. «Olime tõesti koos Robertoga linna peal, kuid meiega oli veel suur hulk teisi inimesi. Roberto on vaid mu hea sõber.»

Sandra Prits ja Erik Karu

Sandra Pritsi ja Erik Karu suhe sai alguse 2008. aastal. Paari suhe purunes 2011. aastal ning lahkuminekut kinnitas meediale toona Sandra. «See vastab tõele, meie kolm aastat kestnud suhe on läbi,» sõnas näitsik. Noored olid koos veel Eriku õe Ines Karu pulmas 20. augustil, mis jäi ka nende viimaseks ühiseks avalikuks koosviibimiseks.

Erik Karu ja Laura Kõrgemäe

Laurat ja Erikut nähti esimest korda koos liikumas 2013. aasta jaanuaris, kui juba mõnda aega oli sahistatud, et Laura on lahku läinud oma eelmisest kihlatud kallimast Veikko Maripuust. Kõrgemäe kinnitas Kroonikale, et nad on lahus 2012. aasta lõpust.

Moèt Ice Rannapidu Viimsis Laura Kõrgemäe ja Erik Karu
Moèt Ice Rannapidu Viimsis Laura Kõrgemäe ja Erik Karu Foto: Ardo Kaljuvee

Laura ja Erik ei varjanud oma läbisaamist ka suhtlusvõrgustikes: jaanuaris postitas Kõrgemäe Kroonika andmetel Eriku Facebooki foto, millel oli liivale joonistatud süda ja juures tekst «Musi!». 9. detsembril postitas Erik oma kontole foto, kus ta Tartu Raekoja platsil üht Laura-nimelist tikk-kontsadel blondiini suudleb. 

2014. aasta mai lõpul kirjutas Kroonika, et paar plaanib juba pulmi ja on saanud kätte leeri­tunnistused. «Käisime leerikoolis, kuna see avardab silmaringi ega jookse mööda külge maha. Samuti soovin ma oma poja ristida. Seega ei saa öelda, et selle pulmade pärast ette võtsime,» rääkis Laura ajakirjale.

Pulmakuupäev oli paigas ja suursündmus pidi toimuma 2015. aastal, kuid enne suurt päeva mindi lahku. 

Laura Kõrgemäe ja Veiko Maripuu

2010. aastal tuli avalikuks, et Laura elus on uus mees – ärimees Veikko Maripuu. Sama aasta lõpul jäi Laura lapseootele, 2011. aasta algul tuli ka kihlumisuudis. 22. veebruaril sündis perre poeg Karl Markus ning 2012. aastal mindi lahku. Pärast seda kohtuski Laura Erik Karuga.

Erik Karu ja Janelys Kirjutaja

Kasiinoärimehe Armin Karu poeg Erik Karu esitles aasta tagasi Kroonika meelelahutusauhindade galal uut pruuti, 19-aastast Janelysi. Eelmise aasta suvel kolisid noored kokku Kadriorus asuvasse korterisse.

Selle aasta maiks oli Erik kustutanud sotsiaalmeedias kõik ühised pildid, mis tal on naisega eelnevalt tehtud. Erik Karu pikalt suhet igatsema ei jäänud, sest suve hakul ilmus uudis, et ärimehe poeg on leidnud endale uue kallima, Anna-Liisa Virkuse. 

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles