Tõsielustaar Merylin Nau toetab aktipiltide müügist teenitud tuluga südamelähedast algatust

Elu24
Copy
Merylin Nau.
Merylin Nau. Foto: Eero Vabamägi

Selle aasta sügisel levisid internetis kulutulena tõsielustaari ja modelli Merylin Nau (26) aktifotod. Kaunitar otsustas oktoobris piltide vaatamise eest raha küsida ja nüüd teatab modell sotsiaalmeedias, et toetab alastipiltidega teenitud tuluga endale südamelähedast algatust.

Oktoobris tunnistas Merylin Elu24 podcastis «KÕU!», et poleks ealeski arvanud, et tõsielusarjas osalemise tõttu tema 2016. aastal tehtud alastipildid avalikkuse ette kistakse. 

«Ma tegin need pildid tegelikult täiesti kogemuse mõttes ja täitsa suvalt. Ma isegi ei mõelnud, ma mõtlesin, et lahe, tahaks järele proovida,» ütles ta oktoobris Elu24-le.

Naine rääkis saates, et otsustas endast uued pildid teha, kuna polnud originaal alastipiltidega rahul ja lasi need internetist maha võtta. Uued pildid otsustas modell rahaks teha, kasutades selle tarbeks lehekülge Onlyfans.com.

«Nagunii on kõik mu paljaid rindu näinud, siis ma mõtlesin, et ma teen siis rahaks need,» rääkis Merylin Elu24 podcastis. 

Nüüd teatas Nau sotsiaalmeedia vahendusel, et on otsustanud märkimisväärse osa piltide tulust annetada Varjupaikade MTÜ'le. 

Merylin säutsus Twitteris: «Kuna loomad on alati minu jaoks olnud hingelähedane teema, siis olen otsustanud, et iga OnlyFans subscriberi pealt läheb 30% Varjupaikade MTÜ-le. Kuna pornot te seal niikuinii ei näe ja üleliia paljasust ka mitte, siis lisaks piltidele saab tehtud teie poolt ka heategu.?»

Kuigi oktoobris uuris Elu24, kui palju kaunitar piltidega juba raha on teeninud, jäi neiu salapäraseks. «Summadest ma ei räägi, aga mul läheb hästi.»

Merylin Nau alastipilte näeb SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles