Galerii: PÖFFil esilinastus dokumentaalfilm «Pikim laine» – vaata, kes olid üritusel kohal!

Elu24
Copy

Täna algusega kell 17 toimus Tallinnas Coca-Cola Plazas PÖFFi raames surfifilmi «Pikim laine» (The Longest Wave) Euroopa esilinastus. Sel puhul olid Eestisse kohale sõitnud ka linaloo režissöör Joe Berlinger ja peaosaline Robby Naish. Vaata pilte esilinastuselt!

Staarrežissöör Joe Berlingeri uus, inspireeriv ja mõtlik dokumentaalfilm heidab pilgu veespordi ühe elava legendi, 56-aastase ameeriklase Robby Naishi nelja aastakümnega elatule ja saavutatule. Ohtrate auhindade ja tunnustusega pärjatud sportlane vaimustub surfamisest ka pärast pikka karjääri ja leiab selles alati midagi uut ja imetlusväärset. Võib öelda, et tegu on isegi ekstreemspordi pioneeriga, sest ajal, mil sellest eriti midagi ei teatud, suutis tema juba korda saata uskumatuid tegusid. Purjelauasõitjana juba 13-aastaselt surfimaailmas ilma teinud Naishi on pika karjääri jooksul siiski kimbutanud ka vigastused ning raskused eraelus. Sport kasvatab ja õpetab, pakub motivatsiooni, sisu ja eneseteostuse võimalust. Uhkete kaadritega film toob selle ekraanile kogu ilus ja võlus.

Elu24 võttis Naishiga enne Eesti reisi ühendust, et rääkida filmist, isiklikest ohverdustest karjäärile, surfarite elustiilist, üksildusest ning sellest, et veekogude puhtuse eest võideldes ei tuleks seista kasti otsas. Loe Elu24 täispikka intervjuud SIIT!

«Pikimat lainet» saab 29. novembril kell 17.30 näha ka Apollo Kinos. 

Osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles