Tore pere! Liina Raud postitas üle pika aja sotsmeediasse pildi koos abikaasaga

Elu24
Copy
Liina ja Mihkel Raud
Liina ja Mihkel Raud Foto: Instagram

Fotograaf Liina Raud (31) jagas Instagramis üle pika aja taas pilti, millel on koos abikaasa Mihkliga (50). «Kui me veel noored olime,» kirjutas ta pildiallkirjaks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kui me veel noored olime ?✌️ @mihkelraud #eestis #isa #mihkelraud

A post shared by Liina Raud (@liinaraud) on

Juulis lahkuminekust teatanud Liina ja Mihkel Raud on üksteist taas leidnud. 

Mihkel Raud kommenteeris teemat ka Elu24-le, öeldes: «Vastab tõele, et oleme Liinaga taas koos. Perekonna nimel tuleb teha tööd ja me pingutame selle nimel!»

«Meil läheb hästi ja meie suhtes on kõik hästi,» lisab Raud. 

Möödunud nädalal rääkis Mihkel Raud Raadio 2 hommikuprogrammis ka sellest, kas lahkuminek oli lihtsalt uue raamatu reklaamtrikk. 

«Noh inimene, kes tõsimeeli eeldab või arvab, et teine inimene on võimeline valetama oma sõpradele, perekonnale, tuttavatele, selliste väga oluliste, kurbade ja tähtsate otsuste osas, et müüa mõni raamat rohke... mis ma oskan öelda, eks igaüks kahtlustab enda rikutuse piires,» vastas Raud.

«Inimesi on väga erinevaid, aeg on Eestis kaunis hull, sest inimesed on võimelised valetama politseile, et natuke poliitilist kapitali teenida,» lisas ta.

Raud tunnistas, et saab sellest paranoiast aru, kuid need jutud teevad ta kurvaks. «Kui ma olen tõesti suutnud jätta teistele inimestele mulje, et olen võimeline mõne raamatu rohkem müümiseks valetama lihtsalt tuima näoga, mul on lihtsalt kurb,» lisas ta lõpetuseks.

Isadepäeva eel andis kirjanik ja saatejuht Mihkel Raud välja uue raamatu «Isa». Tegu on eneseiroonilise ja eluloolise teosega, mille lugemiseks kulub ka lugejal ära oskus enda üle naerda. Loe sellest rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles