Instagrami kuningas Dan Bilzerian kavatseb USA presidendiks kandideerida

Elu24
Copy
Naistelemb Dan Bilzerian on huvitatud karjäärist poliitikas.
Naistelemb Dan Bilzerian on huvitatud karjäärist poliitikas. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Relvi ja naisi jumaldav playboy Dan Bilzerian (38) avaldas, et ta kaalub 2024. aastal Ameerika presidendiks kandideerimist, vahendab The Sun.

Nimelt soovib playboy end proovile panna ja pakkuda konkurentsi räppar Kanye Westile, kas hiljuti peetud Fast Company Innovationi auhinnagalal kuulutas, et kandideerib 2024. aastal presidendiks.

«Instagrami kuningaks» tituleeritud pokkerimiljonär Bilzerian, kelle muude hobide hulka kuulub haaremi pidamine tänu millele magab mees nädalas vähemalt 17 erineva naisega, tegi oma poliitilised püüdlused teatavaks TMZ vahendusel. 

Vaata pilti siin:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My self indulgence knows no bounds

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Mehelt küsiti, mida ta arvab räppar Kanye Westi presidendiks kandideerimise plaanist, millele Bilzerian vastas: «Ta on parem valik kui Hillary.»

Sotsiaalmeedia staar lisas naerdes: «Arvan, et Kanye saab minu näol presidendivalimiste heitluses endale tugeva rivaali. Eks näis.»

Küsimusele, kas ta tegi nalja, vastas Bilzerian: «Jah, ma arvan, et mul on piisavalt aega, et end piisavale tasemele viia ja see asi ära lahendada.»

Hiljem küsiti mehelt, kumba meest eelistaks Donald Trump? 

Bilzerian vastas: «Tõenäoliselt Kanyet... Eks näis.»

Vaata pilti siin:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Because this is America

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

On endiselt ebaselge, kas Bilzerian tegi nalja või mõtles öeldut tõsiselt. 

The Suni väitel toetas Bilzerian eelmistel valimistel Trumpi ja postitas sotsiaalmeedia vahendusel endast ja Trumpist pildi. 

Professionaalsel pokkerimängijal on Instagramis 15 miljonit jälgijat ja ta postitab pidevalt pilte kiiretest autodest, bikiinides naistest ja eralennukitest ja on kogunud Instagramis üle 22 miljoni jälgija. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles