VIDEO ⟩ Valli baarist välja visatud Kertu Jukkum selgitas, mis tol õhtul tegelikult juhtus (4)

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy

Täna kirjutas kõmuleht Kroonika, et Elu24 juht Kertu Jukkum visati neljapäeva õhtul Tallinna legendaarsest peopaigast Valli baarist välja, kuna oli liiga ülemeelikus tujus. Kertu selgitas «Reporteris», mis tol õhtul tegelikult juhtus.

Kertu tähistas neljapäeval oma raamatu «Unistuste seiklus Ladina-Ameerikas» trükki jõudmist. Raamat ilmub 20. novembril. Peoõhtu käigus jõudis Kertu koos sõbrannadega ka Tallinna vanalinnas asuvasse Valli baari, kust nad lõpuks välja visati.

Lõbusas meeleolus Kertu rääkis «Reporteris», et kokkupõrge sai alguse sellest, kui üks sõbrannadest baariletile ronis. Kertut paneb imestama baarmeni väide, nagu poleks ta 17 aasta jooksul baaris töötades kunagi midagi sellist näinud.

«See on muidugi üllatav nüanss, mina arvasin, et Valli baaris on kõike tehtud,» ütles Kertu, «aga seda, et üks mu sõbrannadest ronis baariletile, see on nüüd baarmenile midagi uut ja huvitavat.»

Kertu tunnistas, et nad olid ülemeelikus tujus ega tahtnud kohe lahkuda, kui seda paluti. «Kuna sõbranna oli juba roninud baariletile, siis baarmen otsustas, et kaduge teie siit. Asusime väikesele läbirääkimisele, ma üritasin talle selgitada, et tütarlaps tegi natuke nalja,» kirjeldas Kertu toimunut.

Kuna baarmen jäi endale kindlaks, kutsuti kohale turvamehed. Kui Kertu aru sai, et asi on tõsine, lahkus seltskond baarist. «Keegi kellegi käsi ei väänanud ja inetuks see ei läinud. Lahkusime meeleolukalt ja lõbusas tujus,» rääkis Kertu.

Kertu vabandas Valli baari personali ja turvameeste ees ning läks ka kaamera ees baari tagasi. Vaata täpsemalt ülalt videost!

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles