Selgus kõhe põhjus, miks Britney Spears aastaid tagasi oma juuksed maha ajas

Elu24
Copy
Britney Spears 2007. aastal pärast seda, kui ta kõik enda juuksed maha ajas.
Britney Spears 2007. aastal pärast seda, kui ta kõik enda juuksed maha ajas. Foto: SCANPIX

Popstaar Britney Spears šokeeris 2007. aastal maailma, kui ajas maha kõik oma juuksed. Nüüd on lõpuks teada, mida popstaar tol hetkel tundis ja miks ta nõnda tegi, vahendab metro.co.uk.

Spears põrutas edetabelite tippu 1999. aasta hittlooga «...baby one more time». Paari aastaga sai noorest naisest maailmakuulus popstaar!

Kaheksa aastat hiljem varises naise maailm kokku ja kogu maailm vaatas pealt. Nüüd, kaksteist aastat pärast juhtunut, on aga avalikkuse ette jõudnud ülestunnistus, miks Spears 25-aastaselt enda juuksed 16. veebruari õhtul maha ajas.

Nimelt tunnistas Spears tätoveerijale, keda ta samal õhtul külastas, et tal oli kõrini sellest, et inimesed tema juukseid näppisid.

«Ma ei taha, et keegi mu pead katsuks. Ma ei taha, et keegi mu juukseid katsuks. Mul on kõrini sellest, et inimesed mu juukseid katsuvad,» oli Spears tol õhtul tunnistanud.

Mõned päevad hiljem läks Spears California ravikliinikusse, kuid lahkus sealt vähem kui 24 tundi hiljem.

Britney Spears 2002. aastal. 
Britney Spears 2002. aastal. Foto: Claudio Bresciani/SCANPIX/SCANPIX Code 30230

2007. aasta ei olnud popstaarile üldsegi kerge. Tol aastal lahutas Spears kolm aastat kestnud abielu Kevin Federlinega. Paaril oli kaks ühist last, kuid lahutust raskelt üle elanud Spears kaotas sama aasta oktoobris laste hooldusõigused. 

Selle aasta alguses lõpetas Spears ka esinemise, kuna tema isa tervis oli halb. Teatavasti on Spears aastaid kannatanud vaimsete probleemide all, mille eest otsis naine sel aastal abi ka psühhiaatrikliinikust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles