Kim Kardashian näitab liibuvas kostüümis, miks just teda kõikjal maailmas armastatakse ja... vahel ka «järgi tehakse»

Elu24
Copy

Tõsielustaar ja ärinaine Kim Kardashian (39) väisas koos abikaasa Kanye Westiga FGI Night of Stars galaõhtut, kus tõmbas tähelepanu oma liibuva ja sädaleva rõivavalikuga. Vaata pilte meie galeriist!

Maailmas on rohkelt neid modelle ja instastaare, kelle unistuseks on välja näha täpselt nagu Kim Kardashian! 

Ometigi tõestas Kim hiljutisel galaõhtul, et tema «teisikuid» võib ju maailma peal laiali olla, ent Kardashiani vastu ei saa siiski keegi. 

Ka Elu24 on varasemalt kirjutanud mitmest näitsikust, kelle eluunistuseks on Kardashianiga sarnane välimus. Näiteks 2018. aasta aprillis kirjutasime Jennifer Pamplonast, kes oli selleks hetkeks ilukirurgiale kulutanud juba üle poole miljoni - tänaseks on see number oluliselt suurem. Loe selle kohta rohkem SIIT!

Ent Pamplona pole ainuke. Loe artiklit SIIT, kuidas 22-aastane venelannast modell Anastasia Kvitko on oma keha tõttu tituleeritud vene oma Kim Kardashianiks. 

Loe artiklit SIIT, kuidas transsooline kaunitar soovib olla Kim Kardashiani teisik. Gigi Gorgeous on Youtube'i staar, kelle varasem iidol oli Paris Hilton, ent nüüd on selleks Kim Kardashian. 

Küll aga kuulub kõige sarnasema teisiku tiitel Kamilla Osmanile, kes on oma sarnasuse tõttu sattunud isegi Kim Kardashianiga ühele pildile ning kaasa teinud ka staari tõsielusarjas «Kardashianid». Loe artiklit Kim Kardashiani uskumatust teiskust SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles