Rootsi meedia: Victor Crone astub taas eurokarussellile ja seekord on tal rohkem lootust

Elu24
Copy
Eurovisiooni esimese poolfinaali peaproov, Victor Crone.
Eurovisiooni esimese poolfinaali peaproov, Victor Crone. Foto: Madis Sinivee/Postimees Grupp

Rootsi meedia teatel astub tänavu Eestit esindanud Victor Crone (27) taas eurokarussellile, võttes osa rootslaste eurolaulukonkursist Melodifestivalen.

Meelelahutusreporter Tobbe Ek rääkis väljaande Aftonbladet hommikuprogrammis, et tänavu kevadel Iisraelis Tel Avivis toimunud Eurovisiooni lauluvõistlusel Eestit esindanud rootslane Victor Crone proovib seekord kätt Melodifestivalenil.

«Te ilmselt mäletate teda Eurovisioonilt, kui ta maikuus Eestit esindas ja tema laulust «Storm» sai ka Rootsis suur hitt. Rootslastele meeldis see lugu nii väga, et nad andsid telefonihääletusel talle 10 punkti,» rääkis reporter saates.

«Victor on rootslane, ta osales Melodifestivalenil aastal 2015, kuid siis ei saanud ta erilist tähelepanu,» meenutas Ek. Toona ei pääsenud Crone isegi kohaliku lauluvõistluse finaalvooru. Loe selle kohta pikemalt siit.

Rootsi reporteri sõnul osaleb Crone seekord uuesti Melodifestivalenil. «Ma usun, et seekord läheb tal hästi, sest peale selle, et ta oskab laulda ja on väga nägus, on tal ka hittlugu, mida rootslased nüüd teavad. Ma usun, et sel korral saab ta parema vastuvõtu,» arvas Ek.

Crone olevat Ekile suvel rääkinud, et viimane kord Melodifestivalenil osaledes oli ta üpris arg. «Siis ei saanudki ta karjäär korralikku algust. Kuid nüüd on ta sellele juba avapaugu andnud ja nüüd on tal lihtne sellele toetudes edasi liikuda,» arvas reporter.

Lauluga «Storm» sai Crone Eurovisioonil 19. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles