Skandaalsete juutuuberite ligi pool miljonit maksev pulmapidu oli pettus

Elu24
Copy
Jake Paul ja Tana Mongeau pulma vastuvõtul, Las Vegases
Jake Paul ja Tana Mongeau pulma vastuvõtul, Las Vegases Foto: PA images/Scanpix

Vastuoluline juutuuber Tana Mongeau (21) tunnistas, et tema ligi pool miljot eurot maksev pulmapidu koos Jake Pauliga (22) oli pettus. Nimelt ei ole paar pärast 28. juulil toimuvat laulatust ametlikult abielus, vahendab Daily Star.

Skandaalne paar alustas oma suhet ametlikult mais, juunis noored kihlusid ja paar nädalat enne Las Vegase pulmapidu jagas Tana oma Instagramis nende ametlikke ja ebatavalisi kihluse pilte.

Sotsiaalmeedias said miljonid fännid juutuuberite 28. juulil toimunud pulmapeost otseülekande abil osa võtta, lisaks ilmus kõikjale hulgaliselt videosid ning postitusi, mis skandaalsest üritusest hea ülevaate andsid.

Kohe pärast «jah» ütlemist, mis oli nüüd teadupäraselt kõigest osa šõu eesmärgil korraldatud pulmast, toimus ka kaklus.

Tana teenis aga sel nädalal fännide pahameele, kuna tunnistas enda MTV telekanali tõsieluseriaalis, et abielu oli pettus. Nimelt ei usu Tana seaduslikult siduvatesse abieludesse, ning tema pulm Jake'iga oli loodud sotsmeedia «sisu» eesmärgil.

«Kõik pulmad, mida ma pean, isegi kui mul on veel kolm pulma, ma ei tahaks seda paberil teha, sest ma usun, et enda seaduslikult sidumine kellegi teisega võtab armastuse ära,» kommenteeris Tana fännidele oma pettust.

Kuigi juutuuber tunnistas, et pulmapidu oli võlts, siis kinnitab Tana, et suhe Jake'iga on enamjaolt ikkagi tõeline.

Tana Mongeau ja Jake Paul pärast pettuseks osutunud pulmapidu.
Tana Mongeau ja Jake Paul pärast pettuseks osutunud pulmapidu. Foto: SIPA/Scanpix

«Mul on tema vastu palju armastust, aga see on ikkagi midagi vahvat ja kerget, mida me mõlemad teeme lõbu ja sisu eesmärgil,» kostis Tana ning lisas, et tema tunded Jake'i vastu on siiski «tõelised» ning ta on temasse «armunud».

Sotsmeedias on paljud fännid pettuse peale pahased nind endast väljas, et juutuuberid seda kõike klikkide eesmärgil tegid.

Tana suhte staatus on siiani kahtluse all, kuna täna kommenteeris juutuuber Miley Cyruse ja Liam Hemsworthi purunenud abielu, küsides oma Twitteri fännidelt vihjavalt: «oota, Miley Cyrus, on vallaline?»

Suhe Mileyga ei tuleks Tana puhul üllatusena, skandaalne juutuuber on varem olnud suhtes seltskonnastaari ja näitleja, Bella Thorne'iga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles