Pildid ja videod: skandaalsete juutuuberite Las Vegase pulmapidu oli sama šokeeriv kui nende suhe

Elu24
Copy

Ameerika juutuuberid Tana Mongeau (21) ja Jake Paul (22) abiellusid pühapäeval Las Vegases. Paar alustas oma suhet ametlikult mais, juunis noored kihlusid ja nüüd on nad abielus. Kui sa arvad, et nende pulmapidu oli rahulikum, kui nende kiirelt arenev suhe, siis sa eksid! Kiika skandaalse pulmapeo pilte ning vaata, mis kõik enne ja pärast tseremooniat toimus.

Sotsiaalmeedias on miljonite fännidega juutuuberite pulmapeost hulgaliselt videosid ning postitusi, mis skandaalsest üritusest hea ülevaate annavad. Paari pulmapidu sai vaadata ka otseülekandena. 

Paar nädalat enne Las Vegase pulmapidu jagas Tana oma Instagramis nende ametlikke kihluse pilte:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bet you didn’t think we’d be engaged for this long... #ThePauls ?

A post shared by tanamongeau (@tanamongeau) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

what really went down at our engagement photo shoot HAHAHAHAHA

A post shared by tanamongeau (@tanamongeau) on

Pühapäeval sõitsid juutuuberid koos sõpradega eralennukis Las Vegasesse. Videoklipis on näha, kuidas Tana hüppab oma meessoost sõbra peal. Jake, tulevane abikaasa, filmib toimuvat telefoniga:

Pulmapidu on peagi algamas!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The wedding has started?

A post shared by ?????? (@jana4ever_) on

Tana küsib hetk enne altari ette kõndimist naljatades: «kuidas see käib?» 

Paar abieluvannet lausumas:

Kohe pärast seda, kui paar ütles «jah», läks kakluseks:

Järgmisel pildil on paremini näha, miks kakluseks läks. Fotol on selgesti näha, et Tana suunas visati punast jook:

Jake Paul tunnistas, et oli tseremoonia ajal närvis:

Värske abielupaar!

Tana ja Jake saabuvad abielupaarina vastuvõtule. Tanal on seljas õhtu kolmas kleit, ning paar suudleb meedia ees kirglikult. Samal ajal, kui Tana fotode jaoks poseeris, tunnistas Jake, et peab õhukonditsioneeri leidma.

Reporter küsis Jake'ilt, kuidas ta ennast pärast pulma tseremoonia ajal toimunud kaklust tunneb, mille peale vastas mees: «on olnud pikk päev!» Värske abielumees lisas, et vajab shotte ja õhukonditsioneeri. 

Vaatamata suurejoonelisele pulmapeole on siiski põhjust arvata, et tegu on kavala meedia trikiga. Nimelt ei ole hetkel kindel, kas Tana ning Jake muretsesid abiellumiseks vastava loa. Page Six teatel nende nimel Las Vegases abielutunnistust välja antud ei ole, kuid võis ka juhtuda, et paar muretses selle Los Angeleses. 

Abielu peab reklaamiks ka Jake'i juutuuberist vend, Logan Paul, kes pakkus, et paar lahutab umbes kuu aja pärast.

Juhul, kui tegu on reklaamiga, siis on üsna kindel, et juutuuberid teenisid selle pealt kõvasti raha. Kahe peale on neil Youtube'is ligi 24 miljonit jälgijat, Tanal on 4.7 miljonit fänni ning Jake Paulil on kokku 19 miljonit vaatajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles