Koomik Pete Davidson kommenteeris ema seksielu: sama hästi võiksin teda juba ise panna

Elu24
Copy
Pete Davidson telesaates «Saturday Night Live».
Pete Davidson telesaates «Saturday Night Live». Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Netflixi ametlikul Youtube'i lehel on video, kus «Queer Eye» saatejuht Tan France vestleb ameeriklasest koomikuga, Pete Davidsoniga (25). France küsis noormehelt ka tema ema eraelu kohta pärast Davidsoni isa surma. Noormehe kommentaarid panid aga saatejuhi piinlikusse olukorda. 

Ebameeldiv vestlus sai alguse, kui France küsis Saturday Night Live saates töötavalt Davidsonilt: «kas su ema käib kohtamas?»

Davidson tunnistas, et tahab oma ema kohtingutele saata ning tal on ükskõik, kui ema seda teeb. «Keegi peab teda panema,» kommenteeris koomik muuseas. «Tõsiselt, ta pole pärast isa surma kellegagi käinud. Keegi peab emale külge ajama ja ta minu kaelast ära võtma,» lisas Davidson muretult.

Saatejuht oli avameelsest vestlusest üsna šokeeritud ja kostis Davidsoni öeldu peale: «su ema võib seda näha!»

Selle peale viis aga koomik intervjuu uuele tasemele ja lisas: «mul on suva. Praeguseks võiksin sama hästi teda juba ise panna.»

See pole esimene kord, kui Davidson oma labase huumoriga inimesed ebameeldivasse olukorda paneb. Märtsis võrdles Davidson seksisüüdistuste küüsis olevat R. Kellyt katoliku kirikuga, mille peale viimane nõudis mehelt vabandust

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles