Katoliku kirik nõuab kohatu nalja eest koomik Pete Davidsonilt vabandust: sketš solvas miljoneid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pete Davidson telesaates «Saturday Night Live».
Pete Davidson telesaates «Saturday Night Live». Foto: Kuvatõmmis/Youtube

New Yorgi katoliku kiriku piiskopkond nõuab telesaates «Saturday Night Live» näitlejalt Pete Davidson ja NBC-lt kohatu nalja tõttu vabandust, mille mees katoliku kiriku ja ahistamisskandaali keskmes oleva laulja R. Kelly üle tegi.

Koomik Pete Davidson tegi saate «Saturday Night Live» rubriigis «Nädalavahetuse uudised» nalja, milles võrdles seksisüüdistuste keskmes olevat lauljat R. Kellyt ja katoliku kirikut, kirjutab Huffington Post.

Davidson rääkis, et Kelly on koletis ning peaks igaveseks vangi minema. Ta lisas: «Kuid kui sa toetad katoliku kirikut, kas see pole siis sama kui olla R. Kelly fänn? Ma ei näe sellel erilist vahet, kuid ühe muusika on oluliselt parem.» 

Brooklyni piiskopkond teatas avalduses, et kiriku usklikud on solvatud meelelahutussaate meeskonna poolt ning sketš solvas miljoneid.

«Kiriku raske aja üle narrimisel ei ole mingit mõtet. Vaimulike seksuaalse kuritarvitamise kriis on häbiväärne ning keegi ei tohiks ohvrite üle naerda,» teatas Brooklyni piiskopkond.

Kirik seisab ülemaailmselt silmitsi lasteahistamise skandaalilainega, samal ajal kui R. Kellyt süüistatakse 10 seksuaalkuriteos, mis hõlmab ka alaealiste tüdrukute ära kasutamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles