Ed Sheeran kuulsusest: ma ei ole inimene, vaid loom

Elu24
Copy
Ed Sheeran esinemas novembris Londonis Camdenis The Roundhouse'is toimunud sündmusel  Music 4 Mental Health
Ed Sheeran esinemas novembris Londonis Camdenis The Roundhouse'is toimunud sündmusel Music 4 Mental Health Foto: Martin Harris/Capital Pictures / MAR/Scanpix

Briti lembelaulik Ed Sheeran (28) tunnistas intervjuus The Sun'ile, mida ta enda kuulsuse staatusest tegelikult arvab.

Suurbritanniast pärit muusik ning laulukirjutaja Sheeran tunnistas hiljutises intervjuus, et tal on kuulsuse pärast halvav ärevus. Muusik on selle tõttu koomale tõmmanud oma tutvusringkonna ning loobunud isegi telefoni omamisest.

Põhiliselt on Sheeran kuulsuse pärast hakanud inimesi vähem usaldama. Lisaks tunnistas laulja, et talle ei meeldi, kui temast avalikkuses pilte tehakse.

«Ma tunnen, et ma ei ole inimene,» kirjeldab Sheeran kurvastusega ja lisab, et kui temast pilte tehakse, tunneb ta ennast kui loomana loomaaias.

Sheeran, kes palub restoranides privaatset ruumi, kus rahus süüa, et inimesed rikuvad tihti siira ja toreda hetke pildi küsimisega ära. 

«Ma ei taha kurta, mul on äge töö ja elu. Aga ma tahaks seda pigem vältida,» lisab ta pildistamise kohta lõpetuseks.

Muusik on varasemalt oma laulusõnades enda ärevushäirest rääkinud ning tunneb suures rahvamassis ebamugavalt. Näiteks käib Sheeran oma kontsertturneedel nelja sõbraga, et ta oleks pidevalt ümbritsetud inimestega, keda ta usaldab.

Eile esines Sheeran tuhandete fännide ees Riias, kontserdi galeriid leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles