Videod: Whoopi Goldberg ajas oma alastifotod üles pannud Bella Thorne'i nutma

Elu24
Copy
Whoopi Goldbergi kommentaarid ajasid Bella Thorne'i nutma.
Whoopi Goldbergi kommentaarid ajasid Bella Thorne'i nutma. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Endine lapstäht Bella Thorne pani laupäeval üles oma alastipildid, kuna häkker ähvardas need avaldada. «Nunnad hoos» filmide näitleja Whoopi Goldberg võttis sel teemal sõna ja ajas Thorne'i nutma.

Eelmisel nädalal pääses 21-aastase Thorne'i alastifotodele ligi häkker, kes ähvardas need avaldada, kirjutasime esmaspäeval. Noor näitlejatar pani pildid aga ise üles, et keegi teda ära kasutada ei saaks.

Filmiseeriast «Nunnad hoos» tuntud 63-aastane näitleja Whoopi Goldberg võttis saates «The View» sel teemal sõna ning väitis, et Thorne on ise rumal, et selliseid pilte tegi. «Kui sa oled kuulus – mind ei huvita, kui vana sa oled –, ära tee endast alastipilte! Kui sa ei tea seda 2019. aastal, siis see on probleem. Sa ei saa olla üllatunud, kui keegi sind häkib,» rääkis Goldberg.

Vaata kõnealust saatelõiku!

Pisarais Thorne pani selle peale oma Instagrami story'sse ridamisi videoid, kus rääkis, kui halvasti ta ennast Goldbergi kommentaari pärast tunneb. «Sinu nägemus asjast on ausalt öeldes kohutav ja ma loodan, et sa muudad oma meelt, kuna sa räägid oma saates noorte tüdrukutega,» ütles Thorne videos, viidates sellele, et Goldberg jättis oma jutuga mulje, et häkkimise ohvrid on juhtunus ise süüdi.

Aastaid tagasi Disney telekanalilt kuulsaks saanud Thorne tõi ka välja juhtumid, kui tüdrukud on alastifotode lekitamise pärast endalt elu võtnud.

Vaata Thorne'i emotsionaalset videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles