Endine lapstäht Bella Thorne tegi häkkerile ära ja avaldas ise oma alastipildid

Elu24
Copy
Bella Thorne New Yorgis 14. juunil 2019.
Bella Thorne New Yorgis 14. juunil 2019. Foto: Capital Pictures/Scanpix

21-aastane näitlejatar Bella Thorne sattus häkkeri ohvriks, kes ähvardas avaldada ta alastipildid. Endine lapstäht ei lasknud ennast ära kasutada ning pani pildid ise üles.

Thorne teatas laupäeval, et on viimase ööpäeva võidelnud häkkeriga, kes on ligi pääsenud ta alastipiltidele ja ähvardab need lekitada, vahendab Hollywood Reporter. Häkker sai neljapäeval ligi näitlejatari Twitteri kontole, millel on pea seitse miljonit jälgijat, vahetas ära profiilipildi ja postitas rassistliku sisuga säutse.

Thorne ei lasknud endale pähe istuda ning selmet ähvardusi kuulda võtta, avaldas noor näitleja ise alastifotod, mis häkker enda valdusse saanud oli. «Viimased 24 tundi on mind ähvardatud mu enda alastipiltidega. Ma tunnen ennast vastikult,» kirjutas Thorne, kui pildid üles pani.

Thorne otsustas pildid üles panna, et keegi teda ära ei saaks kasutada. «Ma magan täna öösel paremini, kuna tean, et võtsin oma võimu tagasi. Te ei saa mu elu kontrollida,» kirjutas endine lapstäht. Väidetavalt saatis häkker Thorne'ile ka teiste kuulsuste alastifotosid.

Bella Thorne uue ööklubi On The Record avamisel Las Vegases.
Bella Thorne uue ööklubi On The Record avamisel Las Vegases. Foto: Broadimage/scanpix

Pühapäeva pärastlõunal ütles Thorne, et talle jäi mulje, et häkker on rumala valiku teinud alaealine, nii et ta üritab tegu mitte hukka mõista. «Ta kõlas kui 17-aastane ja ma tahtsin talle õppetunni anda. Ma ei taha, et see loll viga terve tema elu ära rikuks,» rääkis näitlejatar.

Thorne usub, et kui häkker oma IT-alased teadmised õigel otstarbel kasutusse paneb, võib temast ühiskonnale palju kasu olla. «Me ei tohiks inimesi nende halbade omaduste pärast maha kandma, vaid aitama nende häid külgi arendada,» ütles Thorne.

Thorne'i tähelend sai aastaid tagasi alguse Disney telekanalilt, mil ta oli vaid 13-aastane.

Viimastel aastatel on levitatud paljude naissoost staaride alastipilte, nende seas Jennifer Lawrence, Aubrey Plaza ja Kate Upton. Lawrence'i pilte levitanud häkker George Garofano mõisteti möödunud augustis kaheksaks kuuks vangi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles