Pildid: Meghan Markle käis kohvikus lõunatamas... aga kõik pole nii, nagu pealtnäha paistab

Elu24
Copy
Bianca Burgdorfi peetakse Sussexi hertsoginna teisikuks, ta on tituleeritud ka «Austraalia Meghan Markle'iks».
Bianca Burgdorfi peetakse Sussexi hertsoginna teisikuks, ta on tituleeritud ka «Austraalia Meghan Markle'iks». Foto: Scanpix / Caters News Agency

Austraaliast pärit Bianca Burgdorf (29) saab võhivõõrastelt rohkelt tähelepanu, sest näeb välja nagu Sussexi hertsoginna Meghan.

Brünett kaunitar on juba tituleeritud ka «Austraalia Meghan Markle'iks» ning sõnab, et tänavatel kõnetavad teda tihti võhivõõrad, sest näeb Sussexi hertsoginnaga lihtsalt nii sarnane välja.

Kas Meghan Markle käis tõesti üksi lõunatamas? Ei käinud ikka küll, tegemist on Bianca Burgdorfiga, keda peetakse Sussexi hertsoginna teisikuks. Ta on tituleeritud ka «Austraalia Meghan Markle'iks».
Kas Meghan Markle käis tõesti üksi lõunatamas? Ei käinud ikka küll, tegemist on Bianca Burgdorfiga, keda peetakse Sussexi hertsoginna teisikuks. Ta on tituleeritud ka «Austraalia Meghan Markle'iks». Foto: Scanpix / Caters News Agency

Melbourne'ist pärit Bianca sõnab, et pere ja sõbrad märkasid kahe naise sarnasust juba mõned aastad tagasi, mil Markle mängis sarjas. «Pintsaklipslased».

Vaadates pilte pole ka ime, et Biancat hertsoginnaga võrreldakse: ka temal on tumedad juuksed, kastanpruunid silmad ja särav naeratus. 

Bianca Burgdorfi peetakse Sussexi hertsoginna teisikuks, ta on tituleeritud ka «Austraalia Meghan Markle'iks».
Bianca Burgdorfi peetakse Sussexi hertsoginna teisikuks, ta on tituleeritud ka «Austraalia Meghan Markle'iks». Foto: Bianca Burgdorf/Caters News / Caters News Agency

Teisalt pole Bianca ainuke, kes Markle'i teisikuks on tituleeritud. Elu24 kirjutas ka aprillis, et Markle'il on tegelikult üle maailma hulga teisikuid. Loe sellest rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles