Foto: vene Kim Kardashian kandis küll liiga väikeseid bikiine!

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

Modell Anastasia Kvitko (24), keda hellitavalt kutsutakse ka vene Kim Kardashianiks, postitas hiljuti Instagrami eriti seksika bikiinipildi.

Kvitko läkitas Instagrami kaadrid, millel kurvidega õnnistatud kaunitar poseerib omapärastes bikiinides. Ujumisriided on lausa nii napid, et katavad vaevu-vaevu isegi tema rinnapartii ära. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

Muideks, omal ajal ei tahtnud modelliagentuurid Kaliningradi oblastis sündinud kaunitari värvata, kuna naine olevat liiga kurvikas. Seepeale otsustas Kvitko muuta kurvid oma firmamärgiks ning nüüd leidub vaevalt kedagi, kes ta suurest tagumikust mööda suudaks vaadata.

2016. aastal antud intervjuus rääkis Anastasia, et see on vaid aja küsimus, mil ta Kim Kardashiani troonilt tõukab. «Mul on olnud elus vaid üks operatsioon - mu pimesool eemaldati - ja me kõike teame, mida Kim oma pepuga teha on lasknud,» rääkis tüdruk toona.

Teisalt tuleb meeles hoida, et kõik, mida me sotsiaalmeedias näeme, ei pruugi alati sulatõsi olla. Loe sellest rohkem SIIT!

Näiteks postitab @beauty.false konto oma Instagrami lehele kollaaže sellest, kus nad on kõrvutanud foto, mille on sotsmeediasse laadinud modell ise ja pildi, mis on neist tehtud näiteks mõne fotograafi poolt. 

Ka Kvitkost on sellised pildid olemas:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles