Prints Harry võrgutas naisi mänguvaala abil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry
Prints Harry Foto: SCANPIX

Briti prints Harry helikopteriõppused USAs said läbi.

Paar nädalat tagasi pidas prints Las Vegases nii-öelda lõpupeo, mis kestis kuni varahommikuni, edastab iltasanomat.fi.

Trysti ööklubi oli vaid printsi ja ta kaaskonna kasutada.

Naistemehena tuntud Harry kutsus peole kohalikke kaunitare.

Harryga oli peol kummaline kaaslane. Nimelt võitis prints Universal Studios lõbustuspargis 180-sentimeetrise mänguvaala, mille ta võttis ka Las Vegasesse kaasa.

Harry andis mänguasjale nimeks Winchester, mis sõjaväe slängis tähendab baasi tagasi minemist.  Samuti sai Winchester sõita helikopteriga.

Kuid mänguloomast oli abi ka naiste võrgutamisel.

«Harry esitles seda kõikidele naistele, kellega ta kohtus ning poseeris koos sellega fotograafidele. Printsile hakkas see loom nii meeldima, et ta soovis selle kodumaale kaasa võtta. Lõpuks jäi see siiski USA õhujõududele mälestuseks printsist,» sõnas allikas.

Novembris sõnas Arizonas asuva Gila Bendi linnapea, et ta ei soovi Briti siniverelist nende linnas pidutsemas näha. Nimelt teenis prints selle linna lähedal asuvas õhujõudude baasis.

«Gila Bendi isad on valmis oma tütarde kaitsmiseks äärmuslikke meetmeid kasutusele võtma. Ilu on vaataja silmades ja meil on väga kauneid tüdrukuid. Oleme kristlik linn ning me ei soovi siin labasust ning alkoholijoobes isikute lällamist,» sõnas linnapea.

Kuid Harryt ei paelunudki väikelinn, sest ta valis pidutsemiskohtadeks Las Vegase ja Los Angelese.

Nüüdseks on prints Harry Londonis tagasi. Eile nähti teda pidutsemas koos oma endise tüdruksõbra Chelsy Davyga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles