Piinlik lugu: naine tellis internetipoest seksika kleidi, aga kätte sai hoopis «telgi»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rhiannon Dishman.
Rhiannon Dishman. Foto: Scanpix / Caters News Agency

Rhiannon Dishman (19) tellis internetipoest Pretty Little Thing elektrisinise kleidi, mis ei näinud kohale jõudes teps mitte nii hea välja kui pildil. Õigupoolest nägi see ta seljas lausa nii halb välja, et ta tituleeris riidetüki hoopis «telgiks».

Lõbusat õhtut planeeriv Rhiannon mõtles, et soetab endale eelseisva peo tarbeks ka vastava kleidi. Suur oli aga tema üllatus ning punane nägu, kui oodatud kleit lõpuks kohale jõudis ja ta seda esimest korda selga proovis.

Ta tegi sellest ka Facebooki postituse ja nentis, et vahel näevad internetipoest tellitud asjad pildi peal hoopis teistsugused välja, kui nad seda on reaalses elus on.

Rhiannon Dishman tellis internetipoest Pretty Little Thing elektrisinise kleidi, mis nägi pildi peal palju parem välja. 
Rhiannon Dishman tellis internetipoest Pretty Little Thing elektrisinise kleidi, mis nägi pildi peal palju parem välja. Foto: Scanpix / Caters News Agency

Essexist pärit neiu tellis kleidi küll oma tavapärases suuruses, ent kirjeldab nüüd, et figuuri rõhutav kleit nägi tema seljas välja hoopis nagu telk!

Vasakul: sinine kleit Rhiannon Dishmani seljas. Paremal: kleit veebipoe modelli seljas.
Vasakul: sinine kleit Rhiannon Dishmani seljas. Paremal: kleit veebipoe modelli seljas. Foto: Scanpix/ Caters News Agency

See pole mitte esimene kord, kui inimestel sama internetipoega probleeme on. Elu24 kirjutas 2018. aastal, kuidas inglanna Lucy Anderson-Roberts tellis omale samast poest nabapluusi, ent pluusi selga tõmmates sai ta hoopis kõhutäie naerda. Loe uudist SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles