Naine, kes on kole nagu öö, otsib suhkruissit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine, kes on kole nagu öö, otsib suhkruissit. Pilt on illustratiivne.
Naine, kes on kole nagu öö, otsib suhkruissit. Pilt on illustratiivne. Foto: VINCENT WEST / REUTERS

Endale kaasa leidmine on keeruline ülesanne, aga üks naine on viidud nii kaugele, et ta otsib avalikult endale suhkruissit. Mida tal mehele pakkuda on, ei tea, sest naine ise ütleb, et tal on raske iseloom ja on kole nagu öö.

Facebooki grupis «Märgatud: TALLINN'as» kirjutas üks kasutaja, kes on tõenäoliselt naine, et otsib endale suhkuissit, kuna tema arvates lähevad normaalsetele meestele peale vaid naised, kes raha tahavad.

«Otsin sugar daddyt, kuna tundub, et normaalsetele meestele lähevad peale ainult naised, kes raha tahavad,» kirjutas naine. «Ise 30-aastane lammas, kelle jaoks muusika on oluline, raske iseloomuga ja kole nagu öö. Lennake laivi isased,» kuulutas naine ja lisas, et tema kontakti saab Facebooki grupi adminnilt.

Tõenäoliselt on tegu huumoriga, sest Facebooki grupp «Märgatud: TALLINN'as» pole kindlasti koht, kust endale suhkruissit leida.

Kim Kardashiani kole nutunägu
Kim Kardashiani kole nutunägu Foto: SCANPIX

Küll aga on selleks teised platvormid.

Elu24 tegi eelmise aasta lõpus ja selle aasta alguses avaldatud eksperimendi, kus sukelduti suhkruisside maailma. 

Kohtingumaailma hämarates kihtides toimetavad himurad tegelased – suhkruissid – valdavalt vanemad mehed, kes maksavad kinni neiude poodlemised ja reisid ning ootavad vastu teadagi mida. Kes nad on ja kui raske neid leida on? Imbume suhkrukohtingute maailma ja esimene hinnapakkumine tuleb kiiresti.

Kristina: «500+ ülejäänu?»

Härra six-pack: «Pluss tähendab siis poodlemine jne? See pluss tähendab 300–500 eurot rohkem. Hotell ja kõik ülejäänud. Seda on liiga palju.»

Kristina: «Teeme 350? + šoppamine.»

Härra six-pack: «Mul on hea meel, et saame teineteisega konkreetsed olla. 350 eurot kõlab hästi.»

Selliste või isegi veelgi heldemate pakkumiste tulva all kulges minu teekond kohtingumaailmas, kuhu ma end nädalaks ajaks sisse logisin. Kas on alust Tallinna linnalegendidel, et kergemeelsed neiud leiavad endale kohtinguäppide kaudu lihtsa vaevaga sponsori, kes nende poodlemised ja reisid kinni maksavad? Vastutasuks pakuvad piigad oma keha ja seltskonda.

KES ON SUHKRUISSI?

  • Splenda daddy (suhkruasendaja-issi) on kõige madalamas otsas. Ta lubab partneri kingituste ja rahaga üle külvata, kuid sageli on tema sissetulek kasin.
  • Klassikalisel suhkruissil on kindel suhkru-eelarve, mida ta oma suhkrupartneri peale iga kuu või nädal kulutab.
  • Mee-issi on kirss tordil. Tema sissetulekul ei ole piire ning ta saab muretult üleval pidada mitut partnerit.

Loe pikemalt suhkruisside maailmas ja sealt toimuvast SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles