Galerii: inim-Ken avaldas endast kõige jubedamad pildid üldse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA tõsielustaar Rodrigo Alves, kes on paremini tuntud kui inim-Ken, ei tunne üldse enda pärast piinlikust, kui tegi endast mitmeid rõvedaid pilte ning avaldas need ilma igasuguse kõhkluseta.

Aga sel korral on tegu ülla eesmärgiga. Mirror vahendas, et Rodrigo Alves avaldas endast pildid, et hoiatada inimesi nässu läinud iluoppide eest. Isegi siis, kui on raske aru saada, mis tema puhul on õnnestunud ja mis mitte.

Brasiilias sündindu 35-aastane Alves avastas, et tema näkku on tekkinud palju üleliigset sidekudet. Kahjude eemaldamiseks käis Alves Iraanis, kus talt eemaldati viis tundis kestnud operatsiooni jooksul 5 cm nahka, 200 niiti ja üleliigset sidekude.

Operatsiooni järgselt tegi mees endast pilti, et terve maailm saaks vaadata tema ebaõnnestumise tagajärgi.

Rodrigo Alves rõvedus
Rodrigo Alves rõvedus Foto: Rodrigo Alves

Rodrigo pidi Iraani algselt minema selleks, et teha läbi uus operatsioonideseeria, kuna näotuvastusprogrammid ei tundnud teda enam ära.

Operatsioon oleks endise tõsielustraaril Rodrigo Alvese jaoks järjekorras 63-s. Kuid ees ootab teda veel seitse protseduuri, mis tema arvele kirjutab kokkuvõttes 69 iluoperatsiooni.

Inim-Ken peab oma popp-karjääri edasi lükkama, sest tema nina ei «tööta» ning passipiltide tegemiseks mõelnud masinad ei tuvasta mehe nägu.

«See on üks suurimaid operatsioone mu elus,» reetis mees tunnike enne operatsioonisaali viimist. «Peale seda ma puhkan kolma päeva ja siis on mul ninalõikus, kus kasutatakse ribidelt võetud kõhre.»

«Ma pean isegi oma passi välja vahetama, sest lennujaamades olevad näotuvastus süsteemid ei tunne mu nägu ära, nii nagu varem.»

«Ma võtan puhkuse laulmistundidest ja lükkan edasi oma popp-laulu avaldamise. See tuleb välja peale mu näo kohendamist!» lisas Inim-Ken.

Vaata galeriist Rodrigo Alvesi ehk inim-Keni uusimaid pilte.

Rodrigo Alves rõvedus
Rodrigo Alves rõvedus Foto: Rodrigo Alves

Londonis elav sotsiaalmeedia täht on varem kulutanud oma välimuse nukulikumaks tuunimiseks juba kokku 800 000 dollarit. Hirmuäratav summa on kulutatud puhtalt ilukirurgiale, et staari keha ja nägu aina kaunimaks opereerida. 

«Joomine ja liigne puhkus on mu lodevaks muutnud,» kurtis Ken eelmise aasta juulikuus. Rodrigo paljastas, et ainus naturaalne asi tema kehal on peenis ja ta võib kaaluda soovahetust, kirjutab Daily Mail. «Ühel päeval, kui ma vanemaks saan, võin sugu vahetada ja saada Barbie'ks!» teatas Rodrigo, jättes saatejuhi ja telepubliku sõnatuks.

«Inim-Keni elu pole kunagi lihtne olnud. Mu keha nõuab pidevat hooldust. Aeg ajalt kukub küljest tükke, mis vajavad parandust,» rääkis Rodrigo

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles