Inim-Ken laseb taaskord nägu kohendada, sest näotuvastuse süsteemid ei tunne teda enam ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rodrigo Alves 2018.
Rodrigo Alves 2018. Foto: Mimmo Carriero / IPA/SIPA / Mimmo Carriero / IPA/SIPA

Inim-Ken ehk Rodrigo Alves lendas Iraani, et järgmisele kosmeetilisele protseduurile minns. Seekord on plaanis teha näo redukstioon, kirjutab Daily Mail.

Operatsioon on endise tõsielustraaril Rodrigo Alvese jaoks järjekorras 63-s. Kuid ees ootab teda veel seitse protseduuri, mis tema arvele kirjutab kokkuvõttes 69 iluoperatsiooni.

Inim-Ken peab oma popp-karjääri edasi lükkama, sest tema nina ei «tööta» ning passipiltide tegemiseks mõelnud masinad ei tuvasta mehe nägu.

«See on üks suurimaid operatsioone mu elus,» reetis mees tunnike enne operatsioonisaali viimist. «Peale seda ma puhkan kolma päeva ja siis on mul ninalõikus, kus kasutatakse ribidelt võetud kõhre.»

«Ma pean isegi oma passi välja vahetama, sest lennujaamades olevad näotuvastus süsteemid ei tunne mu nägu ära, nii nagu varem.»

«Ma võtan puhkuse laulmistundidest ja lükkan edasi oma popp-laulu avaldamise. See tuleb välja peale mu näo kohendamist!» lisas Inim-Ken.

Inim-Ken Rodrigo Alves.
Inim-Ken Rodrigo Alves. Foto: RODRIGO ALVES / CATERS NEWS / Caters News Agency

Brasiilias sündinud kuulsus reisis sellel nädalal Londonist Teherani, kus kohendatakse mehe silmaümbrust, põski, huuli, kaela ja lõuga. Lisaks vahetatakse mehel välja ka silikoonist lõuaimplantaat, mis muudab mehe lõua rohkem teemandi kujuliseks.

Lisaks sellele kohendatakse mehe huuli ja näo keskosa, mis teeb kokku kuus protseduuri ühe päeva jooksul.

Kõige olulisem on mehe jaoks siiski ninalõikus, mis järjekorras juba 11-s. «Ma pean oma hingamise korda saama,» rääkis Rodrigo. «Mu nina on täielikult kokku varisenud. See on täis armkudet ning mul on ka fibroos. Kirurgid peavad enne mu ninale kuju andmist selle korda tegema.»

«Operatsioonide eesmärk on mu näo suurust vähendada ning teha see rohkem defineeritumaks, nooremaks ja värskemaks. Ninalõikust on mul vaja, sest see on täiesti vigane ja kasutu. Iraan on selle jaoks õige koht!» lisas mees.

Roddy tunnistas, et ta muutub siiani närviliseks enne igat protseduuri ning loodab, et see jääb tema viimaseks ninalõikuseks. «Ma ei luba, et see jääb mu viimaseks ilukirurgiliseks lõikuseks.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New year & New Face! After 62 plastic surgeries there is a maintenance in order to keep up with the ageless look. Botox and Fillers isn’t plastic surgery it is a aesthetic treatment that improves and helps to Mascaraed the natural ageing process, I am not getting any younger and naturally my face is changing. Due to my hectic life style I often look very tired for that I had a PRP treatment and masotheraphy with @doctornoori at @parsianbeauty it improves the dark circles under the eyes and the quality of the skin and masotheraphy improves the hair growth. Due to too much Botox my eye brown dropped once and the amazing Dr Ghobadi . Was able to fix it, now we will be having a templelift along side, eye lift, cheek lift and middle face lift and a lip lift BASICALLY will is lifting my entire face! ?? my current chin implant is still too big and due to my gain in weight after Xmas I now need a lipo under my jaw and jaw line the amazing Dr @drilkhani will be fixing that and perfecting my face to the maximum ! A big thank you to @dr.m.sadr and the amazing team at @parsianbeauty for such amazing hospitality here in #tehran I am very happy to be here ! #rodrigoalves #plasticsurgery

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles