Kas Kristel Aaslaidi otsustas, millal ta võiks lapse saada?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Aaslaid.
Kristel Aaslaid. Foto: Konstantin Sednev

Viimastel nädalatel on internetis populaarsust kogunud 10 aasta väljakutse, kus inimesed võrdlevad iseennast või mõnda oma tegu kümne aasta taguse ajaga. Laulja Kristel Aaslaid suhtub väljakutsesse teistmoodi ja viitab Instagrami, et tema 30 aasta väljakutse on laps saada.

Saaremaalt pärit laulja ja bändi Öed liige Kristel Aaslaid avaldas Instagram Storys pildi spermatosoidist ning kirjutas selle juurde #30yearchallenge ehk 30 aasta väljakutse, viidates sellega justkui mõttele selle aja jooksul laps saada.

Kristel Aaslaid 30 aasta väljakutse
Kristel Aaslaid 30 aasta väljakutse Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Kristel Aaslaid on ka varem Elu24 portaalis lapse saamise teemal sõna võtnud. Siis oli teemaks inimeste vabadus ise otsustada, kas nad tahavad lapsi saada või mitte. 29-aastane Aaslaid rääkis detsembris, et see on iga inimese ja paari enda õigus otsustada, kas nad tahavad lapsi. 

«See ei ole teiste inimeste asi, kas ja millal keegi lapsi saab. Igal juhul on palju põhjuseid ja faktoreid, mis teiste inimeste kõrvu ei jõua ega pähe mahu. Ma ei saa aru, kust inimesed selle õiguse võtavad teiste elu üle otsustada ja pahameelt tunda,» kritiseeris Aaslaid.

Lauljanna on aga üks nendest naistest, kes näeb end tulevikus emana. «Mina isiklikult arvan, et kui aeg on õige, siis tuleb ka laps. Ja kuigi ma ootan seda väga, siis see on ka väga hirmus,» avaldas ta.

30 aasta väljakutsega on Aaslaid andnud endale piisavalt aega, et laps saada, kuigi ta oleks siis 59-aastane. Aga naised on enne ka kõrges eas lapsi ilmale toonud, seega ei oleks lauljanna kindlasti esimene.

Tõenäoliselt aga tegi Kristel Aaslaid spermatosoidi pildiga lihtsalt nalja, sidudes ühiskonnas suurt diskussiooni tekitanud teema huumoriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles