Uus Chuck Norris?! Internet on «raudsest» prints Philipist vaimustuses, kilde tuleb kui oavarrest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internet on prints Philipi õnnelikust autoavariist vaimustuses.
Internet on prints Philipi õnnelikust autoavariist vaimustuses. Foto: Instagram

Briti prints Philip sattus neljapäeva pärastlõunal avariisse, mille tagajärjel paiskus ta luksusmaastur külili. Internet on 97-aastasest «raudmehest» vaimustuses ja viskab õnneliku õnnetuse kulul kõikvõimalikke nalju.

Kuninganna Elizabeth II abikaasa sattus neljapäeval tõsisesse autoõnnetusse, kuid pääses igasuguste vigastusteta. Seevastu üks teises autos olnud naistest murdis randme, teine sai viga põlvele. Internet on eaka printsi raudsest tervisest vaimustuses ja viskab selle üle nalja.

Näiteks on Twitterisse postitatud video, kus auto kahe küljeratta peal kihutab. «Prints Philip lahkumas Sandringhamist,» seisab video juures kommentaar.

Instagramis liigub pilt, kus autorooli on pääsenud armas kutsu. Seda fotot levitatakse koos infoga, et tegemist on eksklusiivse ülesvõttega printsi uhkest sõiduvahendist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Hayward (@jas.hayward) on

Õnnetuse valguses on juttu tulnud ka sellest, kas 97-aastane prints üldse peaks autot juhtima. «Mõnel inimesel on jultumust kahelda, kas Edinburghi hertsog võib 97-aastaselt sõita. Reeturid! Ma loodan, et ta on veel 127-aastaselt ka roolis!» kirjutas üks poolehoidja Instagramis ning lisas pildi, millel kirjas «I'm with him» («ma olen tema poolt»).

Kas prints tegelikult pärast õnnetust veel autorooli istub, pole teada. Seda õigust saab talle keelata vaid kuninganna Elizabeth II.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dave Lees MP (@davidleesmp) on

Teine Instagrami naljahammas lohutab printsi: «Ärge muretsege, söör, meil on veel terve hulk Land Rovereid, mida võite proovisõiduks kasutada.»

Samuti on autolembelist printsi pakutud filmiseeria «Kiired ja vihased» peaossa, kus teadupoolest kuumaverelised kriminaalse taustaga kiirendusvõistlejad mööda linna kihutavad. Vaata, kuidas prints rolli sobiks:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Parte oxfordiano e parte nopeo (@epartenopeo) on

Samuti pakutakse välja, et õnnetusse sattunud Philip tegi n-ö «Bird Boxi» väljakutset. «Bird Box» (eestikeelse pealkirjaga «Linnud karbis») on suurt populaarsust kogunud Netflixi film, mille peaosas on Sandra Bullock. Filmis peavad tegelased läbi ajama kinniseotud silmadega ning spekuleeritakse, et kinnisilmi proovis autot juhtida ka prints Philip.

Välja näeks see vaatepilt umbes selline:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dave (@calypsodave) on

Teised aga pakuvad, et prints võiks nüüd hakata rekkajuhiks. «Load käes, alustan esmaspäeval,» seisab kiri kelmika foto juures.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @comicalmemez on

Kõige popim meem väidab, et autoõnnetust oli vaja vaid selleks, et Briti meedia tähelepanu Brexitilt eemale juhtida. Ning kes oleks selleks parem kandidaat, kui 97-aastane raudne prints, kes auto külili keerab!

Ajakirjanikud: «Väljaannete esikaaned kuuluvad järgmistel nädalatel vaid Brexitile!»
Prints Philip: «Hoidke mu õlut!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mikaela pinnock (@mikaelanotmichaela) on

Veel üks filminali! Eakas prints on paigutatud 80ndate telesarja «Hazzardi kihutajad» peaossa. «Uusversioon, mida kellelgi vaja ei olnud,» kirjutatakse pildi juurde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MothersBestChild ? (@mothersbestchild) on

Prints on ikka üks vinge vend! Internet imestab, kuidas on võimalik nii tõsisest autoõnnetusest puhta nahaga pääseda ja kergitab eaka printsi ees kaabut. Ühe internetikasutaja väitel kutsuti Philip lausa õnnetuspaigale tagasi, et ta oma hiiglasliku luksusmaasturi oma kätega koju kannaks. Kas printsist on saanud uus Chuck Norris?

«Sa võid olla lahe, aga sa ei ole kunagi «prints Philip jalutab 97-aastaselt autoavariist omal jalal minema» lahe,» seisab pildi juures.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Diaz (@adg_andreadiazgonzalez) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles