Vaata: Kosmikud kütivad oma uues videos lindnaist!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmikud filmisid uue plaadi nimiloole «Öö ei lase magada» video.
Kosmikud filmisid uue plaadi nimiloole «Öö ei lase magada» video. Foto: Tanel Meos

Kosmikud avaldasid Youtube'is oma uue video loole «Öö ei lase magada».

Video režissööriks on fotograaf Viktor Koškini, kes paljastas Elu24’le loo tagamaid. «Igapäevaselt oma perede juures elavatel meestel on üks ühine hobi ja saladus, mida nad kodus naistega ei aruta ega diskuteeri. Nad käivad kord nädalas, kord kuus või vahetevahel koos metsas lindnaist küttimas ja laskmas. Sellest see video ongi, kuidas mehed lähevad õhtul kodust ära metsa oma traditsioonilisele lindnaise küttimisele, kelle nad seekord kätte saavad. Lühidalt ongi kogu lugu.»

Seda, mis saagist edasi saab, video ei lahenda. «See jääb juba iga vaataja ja kuulaja otsustada. Eks tuleb kogu plaat läbi kuulata, siis tekib inimestel arusaamine, mis edasi juhtub. Öö ei lase magada, onju. On vaja öösel lindnaist küttida,» muheles Koškin.

Kosmikute tuur on täies hoos, Eestis on jäänud veel kaks ja Soomes neli kontserti. Möödunud nädalal jõudsid mehed isegi armastuse pealinnas Pariisis esinemas käia.

Tuuri täpse kava leiab SIIT.

Vaata videot allpool.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles