ENNE JA PÄRAST: fitnesskaunitar Erna Husko jagas pilti totaalsest muutumisest (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erna Husko.
Erna Husko. Foto: Erakogu

Kehavõlur Erna Husko postitas Instagrami fotokollaaži, millel näitab, missugune nägi ta välja aastaid tagasi ning milline näeb ta välja tänasel päeval. 

Husko tunnistab ka ise, et pärast kolme aastat kestnud pidevat muutust on ebakindlast ja peenikesest tüdrukust saanud inimene, kes ka päriselt end oma kehas hästi tunneb. «Ma olen endale selgeks teinud kuldse tasakaalu trenni tegemise ning hästi toitumise vahel,» kirjutas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The girl behind the many shapes!??‍♀️ During these 3 years of transformation from the skinny and lost version of me (shown on the left), I have learned to find the golden balance between working out, letting myself eat well, and actually FEELING GOOD IN MY OWN BODY.☝?? . . After every dark time comes a brighter one. When you work on yourself, with yourself, and by yourself, you are the real champion! ?? I started from nothing (no muscles and no confidence) and this happened. ?? Believe in what YOU can do and NEVER UNDERESTIMATE YOUR POWER. . . GIRLS. JOIN MY BUILD THE BOOTY- programs right now. Last days on sale (40€!) Including videos of the exercises+ diet plan! Let’s start this new year with new GAINS! ?☝? #bootywitherna #linkinbio

A post shared by ERNA HUSKO ??? (@ernahusko) on

Möödunud aastal andis Erna avameelse intervjuu ka MyHitsile. «Iluuisutamisega oli see, et lõppude lõpuks läks see nii käest ära. Ma olin väga alakaaluline ehk ma kaalusin vaid 44 kilogrammi ja ma lihtsalt ei saanud seda energiat sealt enam kätte, mida see varem oli mulle pakkunud,» tunnistas Husko toona.

Just see oligi üheks peamiseks põhjuseks, miks ta otsustas iluuisutamise vahetada millegi muu vastu ning valis jõusaalis käimise. Husko rääkis ka, et tänu jõusaalis käimisel muutus tema toitumine palju: enam ei olnud näljutamist ning ta hakkas sööma puhtalt ja tervislikult.

Ka tagumikuprogrammiga alustas ta oma kehakaalu tõttu. «Miks ma hakkasin sellega pihta, oligi see, et ma olin nii peenike ja ma tahtsin tegelikult vormi saada ja naiselikum välja näha,» sõnas ta.

«Ja siis ma mõtlesingi, et tahaksin tuharatele keskenduda ja nii ma tegingi sellest elustiili,» sõnas ta toona.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles