Sekssaarele pileti võitnud 16-aastane noormees tahab abielluda tüdrukuga, kellega saarel orgiat tegi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brian koos oma isaga. Brian võitis pääsme saarele ostes veebipoest 60 dollari väärtuseid meeneid.
Brian koos oma isaga. Brian võitis pääsme saarele ostes veebipoest 60 dollari väärtuseid meeneid. Foto: Kuvatõmmis

Eelmine nädal teatati kurikuulsale seksisaarele pääsme võitja, kelleks osutus tuhandete osalejate seast 16-aastane Tšiilist pärit Brian. Noormees kaotas saarel süütuse orgias kahe naisterahvaga, armus ühte neist ja plaanib temaga abielluda, kirjutab The Sun.

Loteriiga kuldse pääsme võitnud noormees, kes ei olnud varem seksuaalvahekorras olnud ja kes on elus vaid ühte tüdrukut suudelnud oli.

Enne reisi ütles Brian: «Sõbrad on mu peale kadedad. Ma tahan esimest korda vahekorras olla. Süütuse kaotamine on mulle praeguses ajahetkes oluline.»

Brian võitis kõik - hinnas reisi troopilisele saarele peale salaja isa krediitkaardiga loteriis osalemist. Puhkusel lubatakse külastajatele piiramatus koguses mõnuaineid ja orgiaid 100 latiino naisega Venetsueela ranniku ääres.

Vaatamata kohkunud vanematele andsid nad Brianile siiski võimaluse osaleda sellel salapärasel üritusel, mis reedel algas.

Naised kurikuulsal sekssaarel
Naised kurikuulsal sekssaarel Foto: Sex Island/Kuvatõmmis

Enne kojulendu tunnistas Brian, et on armunud ühte naisterahvasse, kes temaga terve seksirohke reisi koos veetis. Ta plaanib Venetsueela päritolu Andreaga USA -s koos elama hakata. 

«See oli imeline, nii võrratu et iga kord sellele mõeldes tahaksin ma nutta. Ma seksisin esimest korda, tarbisin alkoholi ja narkootikume esimest korda. Esimest korda olin ma väga närvis, aga teised mehed aitasid mind kõiges ja rahustasid mu maha. Neist sai mulle teine pere,» rääkis Brian oma kogemusest seksisaarel.

«Kõik külastajad said valida endale kaks tüdrukut, kellega reis veeta. Üks minu tüdrukutest oli Andrea, kellesse ma armusin. Ma tahan, et temast saaks minu tüdruksõber, ta kohtles mind nii hästi.»

Brian kirjeldas, kuidas Andrea teostas imelisi seksakte temaga ning isegi võttis osa kolmekast tema ja ühe teise tüdrukuga.

«Ma tahan temaga abielluda. Andrea ütles, et ta soovib minu juurde USAsse elama tulla. Me vahetasime numbreid ja ma loodan, et näen teda veel,» lisas Brian.

«Ma tahan, et kõik lapsed koolist, kes mu üle naersid, näeksid milline mees ma nüüd olen. Mul on kaks naist ja neil pole ühtegi,» eputas noormees.

«Ma tegin sellel nädalvahetusel nii palju asju, mida ma ei unusta. Tantsisin salsat topless naistega, mängisin stripptennist. See oli imeline ja unustamatu. Kuid parim asi oli seks. Ma ei oodanud, et mulle võiks see nii palju meeldida, kuid ma jumaldan seda. See on võrratu tunne,» rääkis Brian.

Kui Brian koju jõuab, võtavad vanemad ta JFK lennujaamast peale. Esimese inimesena lubas noormees oma seiklusest isale rääkida, sest just tema lubas poisil selle kogemuse osaliseks saada. «Ma usun, et ta on mu üle uhke,» lisas ta. «Ema arvab, et ma olen pühak, seega talle ma ei räägi midagi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles