GALERII: aktipiltide lekkimisega jännis olnud Kendall Jenner säras laval pesumodellina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

New Yorgis toimus Victoria's Secreti pesusõu, kus lavalaudadel jalutasid vaid kõige kaunemaid ja siresäärsemaid inglid. Nende seas ka Kendall Jenner, kes alles loetud kuud tagasi oli tähelepanu keskpunktis temast lekkinud alastipiltide tõttu.

Kendall Jenner astus lavale kaks korda, kandes nii ruudulist, veidi šotilike mõjutustega pesukomplekti kui ka musta, väga naiselikku ja pitsist pesukomplekti. 

Ühtlasi pole see ka esimene kord, mil ta Victoria's Secreti kollektsiooni moelavadel demonstreerib - esimest korda tegi ta seda 2015. aastal. Osalenud on ta sellel ka 2016. aastal, vaid möödunud aastal polnud teda pesuinglina näha.

Kendall Jenner Victoria's Secreti moesõul. New York 2018.
Kendall Jenner Victoria's Secreti moesõul. New York 2018. Foto: Angela Weiss / AFP

Jenner poseeris mõned kuud tagasi fotograaf Russel Jamesile mehe peagi ilmuva fotoraamatu tarbeks, ent pildid modellist lekkisid enneaegselt internetti.

Fotodel on näha, kuidas alasti Kendall Jenner hobusega ratsutab, aga seda, kuidas ta paljalt mööda rannariba sörgib või basseinis ujub. Kõige šokeerivamad on aga ehk need pildid, millel ta puule nõjatudes ka oma kõige intiimsema piirkonna paljastab. Vaata rohkem SIIT! 

Vaata pesupilte meie galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles