NÜÜD KA PILDID: lekkisid supermodell Kendall Jenneri alastifotod (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

22-aastase supermodelli Kendall Jenneri aktifotod lekkisid internetti, vahendab Metro. Nüüd on olemas ka link piltidele, pilte näed SIIT!

Jenner poseeris hiljuti fotograaf Russel Jamesile mehe peagi ilmuva fotoraamatu tarbeks, ent pildid modellist on enneaegselt internetti lekkinud, ajades lühikese ajaga sotsiaalmeedia kihama.

Fotodel on näha, kuidas alasti Kendall Jenner hobusega ratsutab, aga seda, kuidas ta paljalt mööda rannariba sörgib või basseinis ujub. Kõige šokeerivamad on aga ehk need pildid, millel ta puule nõjatudes ka oma kõige intiimsema piirkonna paljastab. 

TMZ vahendab, et kõik need kaadrid on fotograafilt varastatud ning avaldatud ilma tema loata. 

Kendall Jenner Cannes'i filmifestivalil.
Kendall Jenner Cannes'i filmifestivalil. Foto: EPA/ Scanpix

Nüüdseks on pildid juba ka sotsiaalmeedias ning internetirahvas on pöördes. «Miks on mu Twitter täis pilte alasti Kendall Jennerist?» uurib üks Twitteri kasutaja.

«Ärkan üles ja näen, et Kendall Jenner jookseb paljalt ringi ning ratsutab hobuse seljas nii, et mitte midagi seljas ei ole - kes talle ütles, et see on hea idee?» lisab veel teinegi.

Tundub, et nii nagu kord purustas interneti alastipiltidega tema vanem õde Kim Kardashian, on nüüd kätte jõudnud just Kendalli kord. 

Vaadates pilte meie galeriist, jääb selgusetuks, mida seal veel nii väga lekkida on - tüdruk on nagunii igal pildil poolpaljas.

Rohkem pilte näed galeriist!

Kendall Jenner MET galal 2017.
Kendall Jenner MET galal 2017. Foto: LUCAS JACKSON / REUTERS
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles