FOTO 136-kilone modell Tess Holliday läkitas alastipildi: tean, et see foto ärritab mõningaid inimesi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tess Holliday Cosmopolitani kaanel.
Tess Holliday Cosmopolitani kaanel. Foto: AP/Scanpix

136 kilogrammi kaaluv ameeriklannast modell Tess Holliday (33) läkitas sotsmeediasse enesest alastipildi.

Instagrami postitatud pildil on näha, kuidas ihualasti Holliday heinal lesib, vaid erksat tooni riie strateegiliselt tema intiimset piirkonda katmas.

Fotoga annab ta mõista, et jätkab alastipiltide lisamist ka siis, kui teda jätkuvalt mõnitatakse ning hukka mõistetakse.

«See kuu on mu vaimse tervise korralikult proovile pannud, aga siin ma olen, ikka seisan, ikka tänulik, ikka õnnelik, ikka paks kaanetüdruk... aga ma olen ka nii kuradi väsinud. Ma tean, et see foto ajab nii mõnegi inimese närvi, seda jagatakse üle maailma ning mõnitatakse ja mõistetakse hukka seda, kuidas ma «mõjutan negatiivselt» noori inimesi, aga ma olen selleks valmis.»

«Mu keha on mulle alati tundunud nagu sõjapiirkond, aga ma olen sellega rahu sõlminud. See on mõtlemine, mida on vaja muuta,» kirjutas Tess Holliday Instagramis pildiallkirjaks.

Briti kolumnist ja kanali ITV hommikusaate juht saatejuht Piers Morgan kritiseeris möödunud nädalal naisterahvast.

Morgan kirjutas sotsiaalmeedias avaliku kirja, et see naine, kelle rõivasuurus on USAs 22 ja Euroopas XXXL, tantsib oma kehakaaluga surmatantsu ja soovitab seda teha ka teistel. Loe sellest rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles