Kosmikud esitlevad uut albumit «Öö ei lase magada»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmikud filmisid uue plaadi nimiloole «Öö ei lase magada» video.
Kosmikud filmisid uue plaadi nimiloole «Öö ei lase magada» video. Foto: Tanel Meos

Kosmikute uue kauamängiva «Öö ei lase magada» esitlus toimub 11. novembril Rock Cafes. Kontserdil astuvad üles ka ansambel Apulanta Soomest ja Londoni eestlaste bänd DND.

Kosmikud on oma viienda kauamängiva salvestanud sama meeskonnaga, kellega anti välja «Kuidas tuli pimedus» (2003) – 10 lugu mängiti magnetlindile Matrix Stuudios Tallinna Linnahallis, heliinseneriks ja kaasprodutsendiks Elmu Värk. Sarnaselt Pimeduse-plaadile lööb kaasa luuletaja Mait Vaik (Sõpruse Puiestee, Metro Luminal, Vennaskond), kes on loonud kõik «Öö ei lase magada» tekstid.

Kõmmari lubab, et kontserdile jõuavad ka kõik need, keda huvitab jalgpall, sest just 11. novembril toimub Tallinnas ajalooline Eesti – Iirimaa Euroopa meistrivõistluste play-off mäng. «Alustame kontserdiga piisavalt hilja, et kõik sellest ikka osa saaksid,» ütles Kõmmari. «Kindlasti tulevad esitamisele lood uuelt albumilt ning läbilõige Kosmikute muusikalisest ajaloost. Kontsert tuleb väga intensiivne,» lisas Kõmmari.

Kosmikud on Hainz – laul ja klahvpillid, Aleksander Vana – kitarrid, Kõmmari – bass ja Kristo Rajasaare – trummid.

Rock Cafe uksed avatakse 11. novembril kell 21.00. Piletid Kosmikute plaadiesitluskontserdile on müügil Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafe kassas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles