Kisma kaunitaride pärast jätkub: missiema Jantsoniga vägikaigast vedav Ireni Erbi andis vastulöögi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ireni Erbi
Ireni Erbi Foto: Erakogu

Elu24 kirjutas kolmapäeval, et Missis Estonia kaubamärgi väidetav omanik Tiina Jantson süüdistab Ireni Erbit selle ärakasutamises, korraldades sama nimega missivõitluse. Nüüd on aga Ireni Erbi otsustanud anda Jantsoni ähvardavatele kommentaaridele vastusõna.

Elu24 vahendas kolmapäeval Tiina Jantsoni öeldut: «Olen seda võistlust korraldanud juba 26 aastat ja nüüd pean kahetsustundega vaatama, kuidas nahaalselt ja jätkuvalt kasutatakse ära minu poolt kaitstud kaubamärki Missis Estonia veel ühe võistluse korraldamiseks,» kirjutab Jantson Elu24-le laekunud kirjas Missis Estonia kaubamärgi kohta.

Tiina Jantson on Ireni Erbi peale solvunud.
Tiina Jantson on Ireni Erbi peale solvunud. Foto: ARTUR SADOVSKI / PM/SCANPIX BALTICS

Jantson lisas, et on kohtusse esitanud hagi Ireni Erbi ja tema Magic Monday Production vastu, kes Jantsoni sõnul tema kaubamärki ebaseaduslikult kasutavad ning seeläbi kõlvatut konkurentsi tekitavad.

Ireni Erbi
Ireni Erbi Foto: promo

Irene Erbi vastas Jantsoni süüdistustele: «Süü kahtluse korral tuleb pöörduda politseisse. Proua Jantsoni jaoks ei ole aga mingi probleem homme kõva häälega väita, et mina olen nii Hr. Kennedy kui Princess Dianaga juhtunu taga. Peale vaadates näete, et meie kujundid, logod ning kõik materjalid on loodud Magic Monday Production poolt või tulevad Magic Monday rahvusvahelistelt partneritelt vastavalt kahepoolsetele kokkulepetele. Tema kaubamärke, kujundeid või mis iganes kaupa minu materjalides ei ole.»

Erbi lisas täpsustavalt: «Olen teadlik, et hiljuti otsustas ta minu tegevuse ümber segaduse korraldamiseks kaitsta enda nimele kaubamärgi «Missis Estonia EST 1992». Arvestades, et sõnu «missis» ja «estonia» ei ole võimalik kaubamärgina kaitsta kuulub eksklusiivselt temale «EST 1992» ja sellist abstraktsiooni ei ole ei minul ega arusaadavalt ka kellelgi teisel vaja kuritarvitada.»

«Milles seisneb tema süüdistus? Antud käitumine on selge ja madalal tasemel viis end veel korraks suure halaga ja valetamisest hoolimata pildile upitada. Mida oodata inimeselt, kes halva kuulsusega DeSheli salongis kosmeetikut mängides seisis sealse pettuskeemi taga. Salong pandi vist kinni, tema aga toob nüüd oma kombed üle ilukonkursside maailma,» vastas Ireni Erbi karmilt.

Ireni Erbi
Ireni Erbi Foto: promo

Tiina Jaatson olla süüdistanud Ireni Erbi ka selles, et tema tegevuste ümber on palju skandaale. Ireni Erbi seda aga ei arva. «Monacos, kus ma elan. kasutatakse seda sõna väga harva. Minu ümber ja minu tegemistes kehtib üks esimesi reegleid «drama free zone»,» ütles naine. 

«Jantsoni rõõm draamakeste tekitamisest tundub, et on palju suurem kui soov vaeva näha ja tööd teha. Minu graafik on pooleks aastaks üle maailma paigas ning töös ja elus on teised prioriteedid. Mul on väga meeldiv drama-free koostöö Hollywoodi’ga, Fashion TV telekanaliga, Monaco meedia ja paljude teiste suurpartneritega üle maailma. On ka juhtunud, et ühe nädala kavasse peavad mahtuma 5 riiki või kolm kontinenti. Eestis käin ma hea meelega mitu korda aastas, et finaalide ettevalmistusi või tähtsamaid pildistamisi ja MK-tunde läbi viia. See on alati lühike aga mõnus ja positiivne aeg minu toredate inimeste ja kohalike partneritega kelle hulgas nt. selle aasta Missis Estonia konkursil on ka Tallinna Linnavalitsus,» lisas Ireni Erbi.

Ireni Erbi
Ireni Erbi Foto: promo

Ireni Erbi ei pea vajalikuks Tiina Jantsoni probleemidega tegeleda. «Miks peaksid minu ajakavas olema proua Jantsoni käitumisviis, emotsionaalsed probleemid, viha või kadedus vms? Selle kompoti lahendamisega peab ta ikka ise tegelema.Tema lood ei puuduta mind ega minu tegevust, eelkõige iseloomustavad need teda ennast. Proovin mitte kunagi rääkida temast halba sest ei näe vajadust veel rohkem solvata inimest, kes on ise elu peale solvunud. Soovin talle sellest kiiret parenemist,» ütles Ireni Erbi lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles