VIDEO: USA juutuuber võttis ette Eesti popimad artistid: vaata, mida tal nende kohta öelda on!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost: Brian Velez kuulamas Eesti artiste.
Kuvatõmmis videost: Brian Velez kuulamas Eesti artiste. Foto: Brian Velez/ Youtube

23-aastane ameeriklasest juutuuber Brian Velez filmis reaktsioonivideo kuulates eesti popimaid lugusid.

Brian kuulas sel korral kaamera ees Eesti artistide popimaid lugusid, mida talle eestlased Youtube'i keskkonnas soovitasid. 

Esimesena võttis ta ette Tommy Cashi loo «Winaloto». Enne, kui lugu sai veel korralikult alatagi, katkestas ameeriklane ja uuris naljatledes: «Kas sel tüübil on kõik korras?»

«Vau,» sõnab mees aga juba hetk hiljem ning võrdleb Cashi Lõuna-Aafrika sensatsiooni Die Antwoordiga.

Seejärel võttis ta ette Trad.Attack!-i «Kuukene» loo. «See muusikavideo on imeline,» õhkab ameeriklane. Videos avaldas talle isegi nõnda muljet, et ta paigutas selle oma aegade kolme lemmiku muusikavideo hulka.

Kolmandana kuulas ta Nublu lugu «Mina ka», mida tal eriti soovitati kuulata. «Mulle meeldib ta flow. Ma ei tea, mida ta ütleb, aga see kõlab hästi.» Peale pikemat kuulamist arvab ta siiski, et kuna tema sõnadest aru ei saa, jääb loos «mahlasusest» pisut puudu.

Neljandana võttis ta ette 5MIINUST loo «Jõul», mille humoorikas video oli ameeriklase jaoks pisut ehmatav. «Kas see on nagu mingi paroodia, mida nädalavahetuseti naljaga oma õpetajatele saadetakse?» on mees segaduses. Suures plaanis jääb ta aga looga rahule ning kiidab video valmistanud inimesi.

Seejärel kuulas ameeriklane NOEP-i lugu «Move», mis talle koheselt väga meeldib. «Kuidas ma sellest kutist midagi varem kuulnud pole?» on ta tõsiselt jahmunud. Lugu meeldib talle väga ning ta leiab ka, et NOEP-i hääl on rahustav.

Viimasena kuulab ta Ewert and the Two Dragons lugu «Good Man Down». Ka see lugu meeldib talle väga: «See on imeline!» Samuti tunnistab noormees, et see lugu on selline, mis teda kõnetab ning et ta tunneb selles laulja kirge. 

See pole esimene kord, mil ta eestlaste muusikat kuulab ja sellele reageerib. Eelmisel korral kuulas ta artiste nagu Metsatöll, Arvo Pärt ja Jäääär. Sellest saad rohkelt kuulata-vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles