Johhaidii! Tõsielustaari tiss hüppas trikoost välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõsielustaar Farrah Abraham, kelle tähelend algas 2009. aastal, mil ta osales MTV telesarjas «16 ja rase», jäi kõmupiltnike kaamerate ette avara dekolteega trikoos, millest tema rind välja vupsas. 

26-aastane Abraham naudib parajasti puhkust, kuhu on kaasa võtnud eriti kelmika trikoo, mille dekoltee ulatub talle vaat et nabani. Riskantne trikoo mängiski naisele vimpka ning naisterahva rind lipsas trikoost välja.

See pole esimene kord, kui midagi sarnast juhtub. 2014. aastal «lekkis» tema seksivideo. Hiljem tuli küll välja, et tegemist oli lavastusega ning naine teenis selle pealt kopsaka summa raha. 

Mõned kuud tagasi kõndis ta Cannes'i moelaval, kus naisterahvas ei kandnud aluspükse ja välgutas jalgevahet. Pilte näed SIIT. Ka siis lekkis video, mis võiks tõestada, et naine oli kõigest teadlik ja mängis fotograafidega kenasti kokku. Vaata rohkem SIIT.

Vaata galeriist rohkem pilte!

Farrah Abrahami trikoo paljastas rohkem, kui ta ehk esiti oleks soovinud.
Farrah Abrahami trikoo paljastas rohkem, kui ta ehk esiti oleks soovinud. Foto: BBLOS / MEGA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles