Ei olnudki kogemata? Video tõestab, et tõsielustaar välgutas meelega oma püksatut sabaalust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõsielustaar Farrah Abraham sai taas suure tähelepanu osaliseks kui Cannes'i filmifestivali külastades «kogemata» kleidiapsu tõttu oma vagiina fotograafidele paljastas. Täna lekkinud video võib tõestada, et naine oli kõigest täiesti teadlik ja mängis fotograafidega kenasti kokku. 

Tõsielusarjast «Teismeline ema» populaarsust kogunud Farrah Abraham, kes oli lapse saamise ajal pelgalt 16-aastane, on praaeguseks teinud karjääri sellest, et on skandaalne. Lisaks «kogemata» lekitatud seksvideole koos pornostaari James Deeniga, on naisel nüüd ka oma seksleludesari, butiik ja veel palju muudki.

Julgete väljaütlemistega naine, on käinud mitmel iluoperatsioonil, sealhulgas ka «disainervagiina» protseduuril. Võib-olla oli ihuliikme uus väljanägemine ja see, et iga skandaal Farrah'i rahakukrut täiendab, põhjuseks, miks kleidiapsakas etteplaneeritud oli.

Täna avalikuks kerkinud videost, mille avaldas The Blast, on küllaltki veenvalt näha kuidas Farrah fotograafile märku annab, tema tähelepanu püüab ning omavahel noogutuste ja žestidega suhtlevad. Siis tõuseb naine püsti ja poseerib fotograafile, oma kleiti kõvasti kohendades. Tundub, et esimsel korral ei õnnestunud vajalik paljastus, seega tõusis naine ka teisel korral, liigutades oma kleiti juba oluliselt rohkem ja laia naeratuse saatel oma privaatala täielikult paljastas. 

Vaata videot ja otsusta - kogemata või mitte?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles