Menubänd Patune Pool teatas Youtubes, et lõpetab tegevuse (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Patune pool liikmed Sünne Valtri ja Edvin Petrov. 
Ansambli Patune pool liikmed Sünne Valtri ja Edvin Petrov. Foto: Mihkel Maripuu

Sünne Valtri ja Edvin Petrov teatasid, et nende bänd Patune Pool lõpetab alates 1. jaanuarist 2019 oma tegevuse. Laialiminek on sõbralik. Nagu Sünne Elu24le ütles: «Viis aastat sai täis.» Laulja on kõikide muusikaliste projektidega viis aastat seotud olnud.

Patuse Poole liikmed räägivad 11 minutit kestvas videos, et bändi sünnist on nüüd juba viis aastat, kuid aja jooksul on mõlemad liikmed muutunud ja arenenud. Esinetud on suurtele rahvahulkadele üle terve Eesti. 

Patune Pool on aastatega jõudnud paljude inimeste südamesse. «Me oleme viie aasta jooksul teinud väga palju lugusid, nii kavereid kui ka originaale, viimaseid on meil isegi rohkem,» sõnab Edvin. «Isegi EDMi oleme proovinud,» lisab Sünne.

«Me oleme teenud ka koostööd ka teiste bändidega, eriti tahaks tänada ansamblit Hellad Vellad,» ütlesid Sünne ja Edvin. «Me ei osanud ealeski oodata, et me nii populaarseks saame,» tunnistavad nad. Loomulikult tänab bänd oma peret ja sõpru.

Elu24le antud intervjuus pihtis Sünne, et viimased jaanipäevad on ta veetnud tööl ehk lavalaudadel. See oli ühtalsi üks viimaseid intervjuusid, mille nad koos enne laialiminekust teatmist andsid. 

Nüüd leiab Sünne, et lõpuks on ka neil endil aega pidudel käia. 

Vaata videot SIIT:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles