«Tähesõdade» režissöör JJ Abrams vabandas, et sundis näitlejannat alastistseene tegema

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
J.J. Abrams
J.J. Abrams Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

«Tähesõdade» režissöör JJ Abrams, kes oli sarja «Teadmata kadunud» kaaslooja, vabandas näitlejanna Evangeline Lilly ees alasti stseenide pärast.

38-aastane Evangeline Lilly, kes mängis aastatel 2004-2010 sarjas «Teadmata kadunud» Kate Austeni, sõnas hiljuti tehtud podcasti ajal, et tal olid produtsentidega mõned raskused, vahendas Sky News. Nimelt, pidi Lilly kahel korral tegema alastistseene, mida ta teha ei tahtnud ning millest keeldumiseks tal võimalust polnud.

Telesarja loojad JJ Abrams ja Damon Lindelof on kaudselt naise ees vabandanud, kuid nad ei ole kindlad, kas see temani kohale jõudis.

Seriaali «Teadmata kadunud» tegelased. Lilly on vasakult kolmas.
Seriaali «Teadmata kadunud» tegelased. Lilly on vasakult kolmas. Foto: Abc.com

«Meie reaktsioon Evie kommentaaridele täna hommikul meedias avaldatu kohta on sügav ja siiras vabandus kõige ebameeldiva kohta, mida ta »Teadmata kadunud« võtteplatsil läbi elas,» kirjutasid mehed enda avalduses.

«Me ei ole temaga veel ühendust saanud, kuid meil on juhtunud pärast väga kahju. Mitte ükski inimene ei peaks tööl end ohustatuna tundma,» lisasid nad.

Evangeline Lilly
Evangeline Lilly Foto: Scanpix

Elu24 kirjutas eile kahest Evangeline Lilly kogemusest sarja võtteplatsil.

«Kolmandal hooajal oli mul väga ebameeldiv kogemus, kus mulle käidi peale, et ma teeksin osaliselt alasti stseeni. Ma tundsin, et mul ei olnud selles osas mingit sõnaõigust,» sõnas 38-aastane näitleja. «Ja ma olin šokeeritud ning ma värisesin üle keha, kui me selle filmitud saime ning ma nutsin endal silmad peast välja. Aga ma pidin end kokku võtma, sest ma pidin järgmisena tegema väga tõsise stseeni,» lisas Lilly.

Kuid kolmanda hooaja filmimise ajal juhtunud ei olnud ainuke aeg, mil Kate Austen pidi end alasti võtma. Evangeline Lilly meenutas: «Neljandal hooajal tuli stseen, kus Kate pidi end lahti riietama. Ma võitlesin tohutult palju, et ma saaksin stseenis toimuvat kontrollida, aga see ei õnnestunud. Siis ma ütlesin: «aitab. Kõik. Te võite kirjutada, mida tahate, aga ma ei tee seda. Ma ei võta selles sarjas enam mitte kunagi riideid seljast.» Ja ei võtnudki.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles