Kanada näitlejanna Evangeline Lilly tunnistas, et teda sunniti populaarses telesarjas alastistseeni tegema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly Foto: Internet

Kanada näitleja Evangeline Lilly, kes teeb praegu kaasa superkangelase filmis «Ant-Man» vandus, et ta ei võta end kunagi enam rolli jaoks paljaks. Seda tema kohutava kogemuse tõttu filmides menusarja «Teadmata kadunud».

Evangeline Lilly käis sel nädalal «Lost Boys» podcasti tegemas ning tunnistas, et ta pidi endal silmast peast välja nutma, kuid ta pidi filmima peaaegu täiesti alastisteeni telesarja «Teadmata kadunud» jaoks, vahendas news.com.au. Lilly mängis aastatel 2004-2010 Kate Austeni nimelist tegelast.

«Kolmandal hooajal oli mul väga ebameeldiv kogemus, kus mulle käidi peale, et ma teeksin osaliselt alasti stseeni. Ma tundsin, et mul ei olnud selles osas mingit sõnaõigust,» sõnas 38-aastane näitleja. «Ja ma olin šokeeritud ning ma värisesin üle keha, kui me selle filmitud saime ning ma nutsin endal silmad peast välja. Aga ma pidin end kokku võtma, sest ma pidin järgmisena tegema väga tõsise stseeni,» lisas Lilly.

Kaader seriaalist «Teadmata kadunud».Pildil Josh Holloway ja Evengeline Lily
Kaader seriaalist «Teadmata kadunud».Pildil Josh Holloway ja Evengeline Lily Foto: AFP / Scanpix

Kuid kolmanda hooaja filmimise ajal juhtunud ei olnud ainuke aeg, mil Kate Austen pidi end alasti võtma. Evangeline Lilly meenutas: «Neljandal hooajal tuli stseen, kus Kate pidi end lahti riietama. Ma võitlesin tohutult palju, et ma saaksin stseenis toimuvat kontrollida, aga see ei õnnestunud. Siis ma ütlesin: «aitab. Kõik. Te võite kirjutada, mida tahate, aga ma ei tee seda. Ma ei võta selles sarjas enam mitte kunagi riideid seljast.» Ja ei võtnudki.»

Evangeline Lilly
Evangeline Lilly Foto: AFP / Scanpix

Peale rollide telesarjas «Teadmata kadunud» ja filmis «Ant-Man», on Evangeline Lilly mänginud ka «Kääbiku» triloogias ning Hugh Jackmani kõrval filmis «Real Steel».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles