Pete Doherty tunnistas heroiini tarvitamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pete Doherty
Pete Doherty Foto: AP / Scanpix

Rokkar Pete Doherty tunnistas taas narkootikumide küüsi langemist pärast seda, kui video, kus mees endale heroiini veeni süstib, avalikkuse ette tuli.

 

Muusik kinnitas, et Briti ajalehes The Sun esitatud väited on tõesed, kuid lubas heroiinisõltuvuse kontrolli all hoidmiseks edasist abi otsida, vahendab Femalefirst.

«Peter libastus eelmisel nädalal õnnetult ning kavatseb nüüd taas võõrutusravile minna,» ütles Doherty plaadifirma, EMI, pressiesindaja.

«Ta mõistab, et et ei ole mitte ainult ennast alt vedanud, vaid ka kõiki neid inimesi, kes teda usaldasid ning tema pingutustele kaasa elasid. Peter soovib vabandada meditsiinilise personali, fännide ja teiste heasoovlike inimeste ees kes on teda paranemisprotsessi käigus toetanud. Ta kahetseb siiralt ning teab, et see oli rumal ja häbiväärne tegu.»

Videoklipp süstivast Dohertyst filmiti reedel tema kodus Wiltshire´is, Inglismaal pärast mehe naasmist MTV EMA auhinnagalalt Saksamaal, kus ta väitis, et on juba nädalaid narkootikumidest puhas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles