Pete Doherty süstis taas heroiini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pete Doherty
Pete Doherty Foto: AFP / Scanpix

Pete Dohertyst tehtud videosalvestis näitab, kuidas mees süstib heroiini vaid mõni tund pärast seda, kui ta väitis, et on narkosõltuvusest täielikult vabanenud.

Ansambli Babyshambles solisti on mobiiltelefoniga filmitud kaadritel võimalik näha oma Wiltshire´i kodus eelmisel reedel lusikal heroiini keetmas ning seejärel süstalt vedelikuga täitmas ja endale parema käe veeni süstimas, vahendab Femalefirst.

28-aastase Doherty käe ümber on päev varem toimunud MTV EMA auhinnagala käepael. Üritusel uhkustas Doherty sellega, et on pärast kuuenädalast võõrutusravi narkootikumide tarvitamisest loobunud.

«See pole esimene kord, kui ta süstis, aga väitis end puhas olevat. Ta sai läbi võõrutusravi ehk narkootikumidest puhtaks, aga niipea, kui tema ette kiusatus pannakse, ei suuda ta sellele vastu seista. Seda on kurb vaadata. Talle on antud nii palju võimalusi, nii palju uusi algusi, aga ta viskab need kõik lihtsalt minema,» ütles lähedalseisev isik Briti ajalehele The Sun.

VAATA KA VIDEOT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles