Tipp-purjelaudur Paulo dos Reis on Eestist vaimustuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paulo Dos Reis
Paulo Dos Reis Foto: NeilPryde Baltic Cup

Pirital toimuv NeilPryde Baltic Cup finaalvõistlus tõi Tallinnasse hulga purjelaudureid, nende hulgas Brasiiliast pärit formula purjelauaklassi maailma edetabeli kuuenda koha mehe Paulo dos Reisi.

Paulo külastab Eestit esimest korda ning on juba praegu vaimustuses - siin on palju rohelust, inimesed on sõbralikud ja siinse NeilPryde Baltic Cupi korraldus on laitmatu.

«Ilmad on olnud ilusad, maa on muidugi täiesti erinev Brasiiliast, kuid naised on siin liialdamata väga kaunid,» kirjeldas dos Reis esimesi emotsioone.

Kuigi dos Reis ei tulnud NeilPryde Baltic Cup Tallinna etapile niisama lulli lööma, vaid ikka tabelisse punkte koguma, vaatab vaba ja vallaline mees ka Eestis avatud silmade ning südamega ringi. Eksootiliselt maalt pärit tippsportlase pilke püüavad heas füüsilises vormis, pikad, blondid ja soovitavalt siniste silmadega naised. Kõige olulisem on aga naise karakter ning eneseväärikus.

Naistest ja surfist rääkides selgus, et dos Reisi väljavalitu ei pea, ent võiks surfata. Ühise aja jagamisel on hästi oluline surfi mõistmine. Paulo dos Reis on nimelt pärit vaesest perekonnast, ta on end ise üles töötanud ning tema elu keerleb hetkel peaasjalikult surfi ümber. Kui aga leiduks See Õige, veedaksid nad lõputuid tunde Brasiilias asuval saarel Beautiful Island.

Dos Reis liigub lähiajal ringi Pirita-Kadrioru kandis - seega, blondid, pikad ja vallalised, kiirustage!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles