Jared Leto: 30 Seconds To Mars vajab hingetõmbeaega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30 Seconds to Mars
30 Seconds to Mars Foto: promo

30 Seconds To Marsi liider Jared Leto tunnistas, et bänd mõtleb pingsalt tulevikule.

Kuulujutud ansambli laialiminekust pärast käesolevat tuuri on kiired levima ja 39-aastane staar mõistab, miks kindla plaani puudumine fännides muret tekitab, kirjutab MTV News.

«Jah, mõistetav, miks inimesed seda arvata võivad. Oleme palju mõelnud tulevikule, elule, võimalustele ja valikutele ning usun, et kui see albumitsükkel läbi saab, saame tulevikust konkreetselt rääkida,» ütles Leto.

«Oleme ligi kahe aastaga mitu korda ümber maailma jõudnud. See on olnud kontsertide, videote, loovuse ja hulluse globaalne taifuun. Vajame veidike aega - mina vajan veidi hingetõmbeaega,» selgitas ta.

30 Seconds To Marsi «Hurricane» kandideerib tänavustel MTV videoauhindadel parima lavastajatöö, kaameratöö ja montaaži kategoorias.

«Kas see poleks mitte suurepärane hüvastijätt?» naeris Leto. «Kõigi kolme kategooria võitmine oleks päris kena viis areenilt lahkuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles