«Tantsud tudengitega» võitis Tallinna Ülikool

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsud tudengitega» osalejad, Club Hollywood, 19. november 2008
«Tantsud tudengitega» osalejad, Club Hollywood, 19. november 2008 Foto: Mikk Saaretalu

Kolmapäeval, 19. novembril, klubis Hollywood toimunud võistlusel «Tantsud tudengitega» võidutses juba teist aastat järjest Tallinna Ülikool, näpsates ka publikulemmiku tiitli.



Teiseks tuli Tallinna Pedagoogiline Seminar ja kolmandat kohta jäid jagama Tallinna Tehnikaülikool ja Tallinna Tervishoiukõrgkool.

Kolmeliikmelised tiimid astusid üles tutvustavas, võistlus- ja trumpkavade voorus.

Tallinna Ülikool võidutiimi liikmed Anniriin Saluste, Siim Mäe ja Andre Org tantsisid nii hip hopi kui kantrit, sekka ka klassikat Grease’ist.

Publiku poolt kõige suurema aplausi saanud TLÜ tantsija Andre sõnul oli lihtsalt mega laval olla. «Meid tõmbas rahvas käima ja meie tõmbasime neid käima!» rääkis noormees.
 
Züriisse kuulusid teiste hulgas koreograaf Helen Reimand, aeroobikakuninganna 2007 Merle Laud, tantsiv täht Lauri Pedaja, tantsija Marko Kiigajaan ja koreograaf Märt Agu, kes oli ka žürii esimees.
 
Märt Agu arvates kaalub selle võistluse tiitli üle see melu ja oma koolile kaasa elamine. «Ma arvan, et sellest üritusest on kujunemas tore traditsioon, kus õppeasutused saavad näidata ennast ka argielust väljas pool. Näiteks Tehnikaülikool oli täielikult oma igapäevasest akadeemilisusest välja tulnud ja tegi sellist mürglit,» jutustas Märt.
 
Aeroobikakuninganna 2007 Merle sõnul osalesid võistlusel hästi loovad inimesed. «Tundub, et noorte inimeste fantaasia lennul pole lõppu, väga nauditav show,» sõnas ta.
 
Tantsud Tudengitega kuulub Club Hollywoodi tudengiürituste sarja. Järgmisel neljapäeval valitakse välja parimad Tartu tantsivad tudengid klubis Illusion.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles