Pete Doherty sundvõõrutusravi otsus tühistati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pete Doherty
Pete Doherty Foto: AP / Scanpix

Briti rokkar Pete Doherty ei pea enam viibima võõrutusravil, kuna kohus otsustas meelemürkidest vabanemisest määratud sundvõõrutusravi käsu tühistada.

Varem narkosõltuvusega võidelnud ansambli Babyshambles solist ei ole enam kohtu järelvalve all ja seda esimest korda pooleteise aasta jooksul, vahendab WENN.

Kohtunik Jane McIvor teatas, et on kindel,et Doherty jätkab ravi sama plaani kohaselt, mida ta seni järginud on ning otsustas ekspertide nõuannetele tuginedes tühistada kaheaastase võõrutusravi käsu plaanitust varem.

«Mul on sellest juba tõesti kõrini. See on alles algus, teate küll, mida ma mõtlen. Mu elu on muutunud,» ütles Doherty teda kohtuhoone ees oodanud reporteritele.

Selle nädala lõpus peab Pete Doherty taas kohtu ette astuma, seekord tuleb arutlusele süüdistus, mille kohaselt viibis ta 5.mail autoroolis narkojoobes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles