Ariana Grande: mul on eluaeg olnud ärevushäired

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande
Ariana Grande Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Värske Briti Vogue`i kaanestaar Ariana Grande (24) oli oma noore elu tipus, kuid kui hetkest, mil tema kontserti tabas tragöödia, ei ole miski enam endine.

Ariana Grande muusika on miljonite tänapäeva teismeliste elu soundtrack. Kuna Ariana on pisut teistmoodi popstaar, on tema fännid peale selle, et nad on verinoored ka pisut veidrad. Ariana Grande kontserditel tunnevad nad end vabalt ja ka LGBTnoored jumaldavad teda.

Ariana Bevery Hillsi kodu, kus ta on elanud 3 aastat, on täis võltsämblikke, meigitopsikuid ja retrostiilis päikseprille. Ja popstaaril on muuseas ka seitse koerakest, kes on kõik varjupaigast pärit loomad.

 

meanwhile

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ariana ei häebene tunnistada, et tal on ärevushäired. «Ma usun tänapäeval on ärevushäired paljudel,» ütleb ta. «Kui ma sügisel oma tuurilt koju saabusin, siis need võimendusid,» täpsustab ta. «Vahel inimesed arvavad, et ma olengi hull,» pihib popstaar.

Peale 22. mai traagilisi sündmusi, lubas Ariana teha mälestuskontserdi pommiplahvatuses hukkunud 23 fänni perekonna toetuseks, kuid nii mõndagi pahandas see idee. «Meie vastus sellele vägivallale peab olema see, et saame veelgi lähedasemaks, aitame üksteist, armastame rohkem, laulame valjemini ning elame veel lahkemalt ja suuremeelsemalt, kui enne,» ütles laulja toona. Ja see heategevuskontsert liigutas oma siirusegakogu maailma.

Popstaar armastab oma fänne ülekõige ning suhtleb nendega vahetult. Ariana käib siiani ka hukkunute pereliikmetega läbi. Ariana on A-klassi popstaar, kes teenib kümneid miljoneid, kuid ta tunnistab Vogue`le, et see edu vahel ka pisut koormab teda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles